2 Şubat 2012 Perşembe

Kargom Var:)

Kargo beklemeye ve paket açmaya bayılıyorum:) Size ŞURADA bahsettiğim siparişim ertesi gün elime ulaştı , bakalım neler çıkmış paketimizden...

 Nivea Roll-On , Nivea Krem ve Deodorant zaten normalde de kullandığım ve memnun olduğum ürünler, Eczanemizde.com'da 89 TL üzeri kargo bedava olduğundan bunları da kargoyu sıfırlasınlar diye sepete attım .

 La Roche Posay Hydreane kremler bu alışverişin asıl sebebiydi , 19.90 TL gibi süper bir fiyata düşmüşlerdi , daha önce defalarca kullanıp çok memnun kaldığım Legere 'in yanına cildimin çok kuru olduğu dönemlerde kullanmak üzere Riche versiyonunu da ekledim . Kremlerle ilgili en merak ettiğim konu son kullanma tarihleriydi, fiyat düşük olunca insanın aklına acaba son kullanma tarihi yakın mı sorusu geliyor. Aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz gibi kremlerin son kullanma tarihleri 09/2014 , ben 2014'e kadar 10 kutu bitiririm bu kremlerden:)

 Sebamed Liquid Face and Body Wash 1000 ml: 250 ml'lik şişesinin yeni bitirdim ve çok memnun kaldım. Duş jeli olarak da süper makyaj temizleme jeli olarak da. 1000 ml lik boyu pompalıymış , güzel düşünülmüş. Bunun da son kullanma tarihi 2014 , yani sorun yok.

  Alışverişimi tamamlarken sipariş notu olarak tester istemiştim, kırmamışlar ve aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz sevimli Sebamed testerlarını ve bir adet makyaj çantasını pakete eklemişler. Teşekkür ediyorum kendilerine...


Ben Eczanemizde.com alışverişimden  memnun kaldım, kargo hızlıydı , fiyatlar zaten piyasaya oranla uygun, testerlar da cabası oldu:)

Bu arada testerlardan Sebamed Vücut Losyonunu denedim ve çok beğendim bir sonraki alışverişimde sepete eklenecek:)


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Bende online eczane alisverislerini cok seviyorum : )

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...