12 Şubat 2012 Pazar

Match Nail Desenli Tırnak Seti

Pek takma tırnak kullanmışlığım yoktur ama özel günlerde, tırnaklarınız yeterli uzunlukta olmadığında imdadıma yetişecek:) Match Nail firması 50 farklı desen seçeneğiyle takma el ve ayak tırnak setleri üretmiş ve bana da deneyip sizlere tanıtmam için aşağıda gördüğünüz seti göndermişler. Bana gelen setteki deseni çok beğendim abartılı değil, doğal ve her zaman kullandığım pembe tonlarda , kısacası desen seçimini kendileri yapmış ama sanırım bana sorsalar da aynısını seçerdim:)

Henüz uygulama yapmadım ama gözüme çarpanları paylaşmam gerekirse; setin içinde uygulamayı yapmak ve tırnakları geri çıkartmak için gerekli her şey var, kutuyu elinize alıp televizyon karşısında bütün işlemi gerçekleştirebilirsiniz:) Tırnakları isterseniz sıvı yapıştırıcı ile isterseniz sticker şeklindeki yapıştırıcı ile yapıştırabiliyorsunuz, yani sadece bu setten çıkan yapıştırıcılarla bu tırnakları defalarca yapıştırıp çıkarabilirsiniz. ( Normalde takma tırnak setlerinde bir ya da iki kullanımlık yapıştırıcı sticker oluyor sadece). Tırnaklar gayet dayanıklı ve kaliteli görünüyor.

Match Nail firmasının ürünlerini  BU ADRESTEN inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.













Bir de kullanım kolaylığı sağlayacak bilgiler göndermişler , onları da paylaşmak istedim;

    El yapınıza ve tırnak boyunuza uygun,tırnağınızın yüzeyini tamamen kaplayan küçük boylar tercih edilmedir.
    Uygun boyuttaki takma tırnağı seçme işlemi yapılırken takma tırnak üst kısmından hafifçe basınç uyguladığınızda takma tırnağın tüm tırnağınızın yüzeyini kaplamış ve takma tırnağın etinize taşmamış olmasına dikkat edilmelidir.
    Match Nail Desenli Takma Tırnaklarımızın yapısı itibariyle oval kısmı tırnak dibine,küt kısmı tırnak ucunuza gelecek şekilde tasarlanmıştır.Uygulama işlemi yapılırken kutunun içinden çıkan çubuklara bağlı tırnakların küt kısmı tırnak ucuna,oval kısmı ise etinize gelecek şekilde yapıştırılmasına dikkat edilmelidir.
    Tüm parmaklarınıza ait boylar seçildikten sonra sticker yada sıvı yapıştırıcı ile yapıştırma işlemine geçilmelidir.
    Yapıştırma işlemi serçe parmaklarınızdan başlanarak yapılmalı, baş parmaklar en sona bırakılmalıdır.Baş parmaklarınızı yapıştırdıktan sonra uygulama tamamlanmaktadır.
Sevgiler....

* Ürün firma tarafından denemem ve tanıtmam için gönderilmiştir. Yazdıklarım kişisel görüşlerim ve gözlemlerimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...