12 Kasım 2010 Cuma

The Body Shop'da Seaweed ve Teatree Serilerinde 2 al 1 öde

Ben çok şanssızım daha geçen hafta uzun zaman 2 al 1 öde olmayacak heralde diye, seaweed temizleme jeli almıştım. Neyse kısmet:)Zaten daha alacaklarım vardı . Yarın da Seaweed tonik ve gündüz kremi alacağım.

23 yorum:

  1. oleeeey çok sevindim bu habere :) ben de tea tree serisini denemk istiyordum :)
    canım bu arada öncelikle mim için çok teşekkür ediyorum çok naziksin :) ama 2 soru sorucam malesef yeni bir blogger oldugum için çözemedim.
    1) mim nedir?:)
    2)en çok okunan yazımı nerden anlıycam :)

    teşekkür ediyorumm

    YanıtlaSil
  2. aa ne de güzel bi haber :)
    istanbuldakilere haber salmalı :)

    YanıtlaSil
  3. tea tree serisini şiddetle tavsiye ediyorum çok memnunum=)

    YanıtlaSil
  4. tea tree serisinden leke giderici krem tarzında bi gece kremim var düzensiz kullanmama rağmen güzel etkili hgayet öneririm;seaweed serisinden alacaklarımı şöyle bir planladım;clarifying gel,toner,peeling ve mattifying day cream :)

    YanıtlaSil
  5. Güneş: Yarın göz atarım teşekkürler:)
    ElanorTiwele: bence de çok güzel bir haber:)
    Your style is your signature: Mim şöyle bir şey canım: Mesela ben bir konuda bir şeyler yayınlıyorum bu bir sorunun cevabı olabilir, hayat tarzımla ilgili bir şeyler olabilir. Sonra bunu istediğim diğer bloggerlara bloggerların url lerini postumda yazarak gönderiyorum, göndrdiklerim de soruyu cevaplayıp başkalarına gönderiyorlar bu böylece uzuyor:) Amaç bloglar tanıtılsın, görülmemiş cevherler gün yüzüne çıksın:)
    En çok okunan yazılarına da kumanda panelinden, istatistiklere tıklayıp, zaman aralığını tümü seçerek hemen aşağı kısımda görebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. AlışverişDellysi , süper bir açıklama olmuş teşekkür ediyorum! Hemen yazıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  7. kardesim teatree serisini kullaniyor ve gercekten cok memnun. burda (almanya'da) bodyshop'ta suan christmas-calendar satiliyor, icin'de 24 ürün var. ürünlerin fiyati toplam 150€, ama calendar'in fiyati sadece 75€. türkiye'de varsa tavsiye ederim!

    take care!

    YanıtlaSil
  8. burcu d.: Dün gittim bodyshopa bu paket olayını sordum henüz yok ama genelde Türkiye'ye gelmiyor dediler. teatree serisini inceledim teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...