28 Şubat 2012 Salı

Avon Pro To Go Cherry Glisten

Avon'dan genel olarak nefret ettiğimi artık biliyorsunuz sanırım:) Bu ruj da kardeşimin ama arada sürüyorum , o yüzden yorumlamak istedim.











Bu seri en çok ambalajıyla ve pratikliğiyle ön plana çıktı ama çok da matah bir ambalajı olduğunu düşünmüyorum. Pratik bir ambalaj evet ama kocaman ambalajın içinden gramaj olarak oldukça az bir ruj çıkıyor. Ruj hem slim yapıda hem de çok uzun değil.

Rujun yapısına gelince tam benim sevdiğim yapıda ; lipbalma yakınsayan , oldukça yumuşak , sürümü kolay ve nemlendiriciliği iyi  . Renk vermesi orta karar, az sürerek sheer bir renk elde edebilirken, birkaç kez üstünden geçerek opak bir renk yakalayabilirsiniz.

Cherry Glisten rengine gelince, bu renk ismiyle müsemma tam bir vişne rengi. Oldukça tatlı ne çok iddialı ne de çok silik bir renk.

Bu rujlar hala satılıyorsa tavsiye ederim. Avon'un yerlerde sürünen kalite seviyesiyle kıyaslandığında çok çok iyi bir ruj.

Sevgiler...

13 yorum:

  1. Avondan bu kadar nefret etmene şaşırdım.Makyaj ürünlerinde özellikle rujlarda o kadar da yerlerde sürünmüyor kalite açısından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım hiçbir Avon ürününden memnun kalmadım , kalamadım:) Ama rujlarını denemediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım, bu fena değildi cidden

      Sil
  2. Ben de aynı şekilde 3-5 ürünü hariç nefret edenlerdenim. Hele o farları yok mu! Rezalet ötesi. Pazarda satılan bile ondan daha pigmentli, daha kalıcıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon katalogların insanı gaza getirme özelliğini kullanarak alışveriş yaptırtıyor insana, mağazası olsa kimse gidip bir şey almaz bence:)

      Sil
  3. nefret etmiyorum ama çok kullandığım bir markada değil canım, yinede bu ruj renk ve ambalaj olarak çok hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ruj Avon kalitesinin baya üzerinde cnm deneyebilirsin:)

      Sil
  4. valla ben fondötenini kullandım hayatımda sivilce çıkarmamışken iltihaplı sivilceyle dolmuştu yüzüm, izleride hala geçmedi.Duş jeli kolumdaki pütürlükleri artırdı NEFRET ETTİM!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O zaman yaşasın Avon Düşmanlığı:)

      Sil
  5. bu rujun aynısı bende de var valla ben de avondan sıkça alışveriş yaparım ve seviyorum ürünleri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin beklentileri ve zevkleri farklı tabi ki, örneğin annem de çok seviyor ama ben sevemedim gitti:)

      Sil
  6. Şahsen ben Avon mayıs kataloğu 2012deki avon ürünlerini sevdim. Zaten Genel olarak da Avon'la aram iyi aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğim gibi herkesin beklentileri ve zevkleri farklı, teşekkürler...

      Sil
  7. arada böyle güzel ürünler ürettikleri oluyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...