21 Mayıs 2012 Pazartesi

Yves Rocher Detoks Etkili Temzileme Sütü

Yves Rocher Detoks etkili Temizleme sütü şimdiye kadar kullandığım ikinci temizleme sütü, ilki bu konuda ( makyaj/cilt bakımı ) çok yeniyken kullandığım Diadermine Temizleme Sütü idi. Bu ürün açık ara Diadermine'den iyi.










Öncelikle şunu belirteyim Temizleme sütleri genelde cilt tiplerine göre farklılık göstermez zira temizleme sütü zaten kuru ciltlere özel bir temizleme ürünüdür.  Bu ürünün üzerinde de hangi cilt tiplerine uygun olduğuna dair bir ibare yok fakat bütün temizleme sütleri gibi kuru ve normal ciltlere daha uygun bir ürün.

Ürün pamuğa dökülerek , tonik gibi kullanılıyor.


Ürün üzerinde hem yüz hem göz için kullanılabileceği yazıyor, ben bir kez gözümde denedim gözümü yaktı bir miktar fakat ben lens kullanıyorum ve gözlerim oldukça hassas , herkesde bu hassasiyeti yaratmayacaktır. Bu ürün hakkındaki bütün yorumlarımı yüz makyajı temizliğine yönelik yapacağım.

Ürün isminden de anlaşılacağı gibi kremsi yapıda bir temizleyici, oldukça narin bir şekilde makyajınızı temizleyebilirsiniz bu ürünle. Temileyiciliği gayet iyi , pamukla geçtiğiniz yerdeki bütün makyajı söküp atıyor.

Ürün kremsi formda olduğundan ciltte dağıtırken hemen emiliyor ve çok fazla ürün kullanmak gerekiyor, bu açıdan biraz bereketsiz ve çabuk bitebilecek bir ürün.

Yüzümü bu ürünle sildikten sonra cildimde kalın ve yağlı bir tabaka varmış gibi bir hisse kapılıyorum fakat yüz temizleme jeliyle yıkadığımda bu his kalmıyor, yıkamanın ardından cildim oldukça yumuşak ve nemli oluyor hatta bazen nemlendirmeye gerek duymuyorum.

Ürünün toksinlerden arındırıcı özelliği var, cidden bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildim dinlenmiş , renk tonu dengelenmiş gibi geliyor.

Ürün yeşil çay , beyaz çay ve Madagaskar çayı içeriyor, ben baskın olarak yeşil çay kokusu alıyorum, soft ve hoş bir koku bence, koku konusunda çok çok hassas olanlar hariç kimseyi rahatsız edeceğini sanmam.

Ürün paraben ve türevlerini içeriyor.

Sonuç olarak bu ürün kuru ve normal ciltler için çok çok güzel bir temizleyici, temizleyicilerin cildinizi kurutmasından şikayetçiyseniz bunu mutlaka denemelisiniz, bu ürünle cildinizi temizledikten sonra cildinizi yıkamayıp yalnızca tonik geçebilirsiniz, nemlendirici etkisinden daha fazla faydalanmış olursunuz. Eğer karma ve yağlı ciltliyseniz de bu ürünü kullanabilirsiniz fakat cildinizi bu sütle sildikten sonra temizleme jeliyle yıkamanızı tavsiye ederim.

Ürünün açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.

200 ml ve Fiyatı: 27.90 TL

Detoks etkili seride ayrıca temizleme suyu, tonik ve temizleme köpüğü de bulunuyor.

Sevgiler...






11 yorum:

  1. geçenlerde elime aldım bıraktım yedekte temizleme sütüm var diye, yeşil çaylı herşeye bayılırım, bende alayım bari:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Oldukça güzel bir ürün bir şansı hak ediyor:)

      Sil
  2. Pamuk kullanmaya çok üşenen bi insanım bu konuda:) Yüz temizleme köpükleri daha pratik geliyor bana. Ama bi yandan da her Yves rocher'a gttiğimde bu ürünü elime alıp alıp bırakıyorum:) İyi bi bilgilendirme oldu bu üşengeçlik yapmayayım değil mi:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serinin temizleme köpüğü de var onu deneyebilirsin. Ama bence temzileme köpükleri ve jelleriyle, bu ürün aynı klasmanda değil. Bu ürünü temizliğin ilk adımı olarak düşünüp ardından jel veya köpük ile cildini yıkayabilirsin. Üşengeçlik hepimizin ortak sorunu, ama yapmamak lazım tabi:)

      Sil
  3. biraz yağlı olsa da bence de temizlemesi iyi :)

    YanıtlaSil
  4. bende body shop'ın temizleme sütünü kullanıyorum onuda tavsiye ederim

    bloguma beklerim

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda bulunsun teşekkürler... İzleyicinizim zaten:)

      Sil
  5. göze uygulanırken pamuk bir miktar ıslatılıp az miktarda ürün pamuğa yedirilerek uygulanırsa yanma daha az olur diye düşünüyorum..denemekte fayda var ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda deneyeceğim , teşekkürler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...