8 Mayıs 2012 Salı

Yves Rocher Allık - Kontür Fırçası

Uzun zamandır açılı bir allık - kontür fırçası istiyordum , Yves Rocher'de bu fırçayı görünce denemek istedim;












Bu fırça çok geniş ve büyük bir fırça değil, çok geniş olmadığından kontür işlemi için daha uygun. Açılı olduğundan dolayı elmacık kemiği çıkurlarına oturuyor ve kontürü kolaylaştırıyor. Kısacası bence kontür için süper bir fırça.

Allık konusuna gelince , ben allığı daha geniş fırçalarla sürüp , doğal bir görünüm elde etmeyi tercih ediyorum, fakat siz küçük fırçayla da homojen şekilde allık sürebiliyorum derseniz, allık için de kullanılabilecek bir fırça.

Fırça keçi kılından yapılmış, oldukça yumuşak ve cildi rahatsız edip, kaşındırmıyor. İlk açtığımda fotoğraftan da görebileceğiniz gibi birkaç tane kıl dökmüştü, fakat şu an kıl dökme sorunu yok. Fırçayı bir kez yıkadım, şekil bozulması ya da kıl dökülmesi gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Ne uzun ne de kısa bir sapı var , bence ideal boyda.

Fırçanın ambalajındaki kartta ise değişik yüz tipleri için allık sürme teknikleri var.

Kısacası bu fırça çok güzel bir kontür fırçası, kullanışlı ve uygun fiyatlı bir kontür fırçası arıyorsanız tavsiye edebilirim.

Fiyatı : 19.90 TL ( indirimlerle daha ucuza edinebilirisiniz)

5 yorum:

  1. denenesi bir fırça;) fyatıda uygun

    YanıtlaSil
  2. benimde almak istediğim bir fırça indirime girmesini bekliyorum peki allığı dağıtması kolay mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça kolay dağıtılıyor. Allık açısından tek eksisi küçük olması ama makyaj konusunda iyiyseniz süper bir fırça:)

      Sil
  3. Ben bu fırçayı kontür yapmak için aldım.Fiyatına göre gayet kaliteli bir fırça.Kılları dökülmüyor.Ben Yves Rocher fırçalarını seviyorum.Daha önce kapaklı allık fırçasını almıştım.Çantada taşımak için kullanışlı.Allık sürmek için gemiş fırça tercih ediyorsan onu da öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantada taşımak için bir fırça arıyordum bu tavsiye süper oldu:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...