18 Mayıs 2012 Cuma

Satılık Kozmetik Ürünler

Yine kullanmadığım ve boş yere stokladığım ürünler birikti, satış açma zamanı gelmiş dedim. Bütün ürünler orjinaldir ve hepsi güvenilir internet sitelerinden ya da mağazalardan alınmıştır.Bu yazıyı sürekli güncelleyerek yeni ürünler ekleyeceğim ,sağ taraftaki Satılık Kozmetikler başlıklı fotoğrafa tıklayarak satış postlarıma erişebilirsiniz.

Alışveriş ile ilgili detayları ve ürünleri satın almak için yapmanız gerekenleri bu yazının altında bulabilirsiniz.



Real Techniques Expert Face Brush :  Cloud10Beauty'den sipariş verdim 4 adet ( biri benim:)) . Hiç kullanılmadı. Bu fırçayla likit fondoten sürebilir, allık, kontur ve pudra için de kullanabilirsiniz.

FİYAT: 45 TL

Kalan Miktar : 3 Adet    1 Adet SATILDI


Real Techniques Blush Brush :  Bu fırçadan da Cloud10Beauty'den sipariş verdim 4 adet (yine biri benim:)) . Hiç kullanılmadı. Bu fırçayla allık ve pudra sürebilir , kontür yapabilirsiniz.

FİYAT: 45 TL

Kalan Miktar : 3 Adet    1  Adet SATILDI



Real Techniques Starter Kit : İki adet Cloud10Beauty'den sipariş vermiştim ( biri kendim için )sitede 25 Euro kargo ücretiyle ( +5 Euro ) 30 Euro'ya geliyor, ben de hemen hemen bu fiyata satıyorum. Hiç kullanılmadı. ( Şu an sitede stoklar tükenmiş ). Sette 5 adet göz fırçası, bir de stand/çanta var.

FİYAT: 75 TL SATILDI



Kitoko Argan Yağlı Saç Bakım Serumu: Çok fazla saç serumum olduğu için satmak istiyorum. Çok güzel bir ürün, Kitoko zaten profesyonel bir saç bakım markası. Ürün 95 ml 80-85 ml'si duruyor.

FİYAT: 40 TL SATILDI



Calvin Klein Contradiction EDP 100 ml : Sadece bir kez sıktım tamamı duruyor. Çiçek notaları ağırlıkta olan bir parfüm. Çok fazla parfümüm olduğu için satıyorum.

FİYAT: 75 TL


Sally Hansen AirBrush Legs - Bacak Fondöteni - Tan Glow : Sadece bir kez kullandım, rengi bana uymadığı için satıyorum. Koyu buğday ve esmerlere uyar.

FİYAT: 15 TL

Victoria's Secret Luscious Kisses Body Splash - Vücut Spreyi: Ürün 250 ml sadece bir kez sıktım. oldukça tatlı/şekerli bir kokusu var.

FİYAT: 15 TL


ELF Daily Brush Cleaner - Günlük Fırça Temizleyici : Hiç kullanılmadı, sitesinde 3.75 Pound. Ürün 250 ml.

FİYAT: 15 TL SATILDI

ArtNet Pudra Fırçası : Hiç kullanılmadı.

FİYAT: 10 TL SATILDI






L'OReal Professional Textureline Saç Düzleştirici Öncesi Isıya Karşı Koruyucu ve Şekillendirici Krem : Bu üründen daha önce bir kutu bitirmiş ve çok memnun kalmıştım. Türkiye'de satılmadığından geçen aylarda yurtdışına çıktığımda bir adet daha  edindim. Fakat saçlarımı artık düzleştirmediğimden pek kullanmıyorum neredeyse tamamı duruyor.

FİYAT : 15 TL





ELF Studio Mini Kirpik Kıvırıcı : ELF'in sitesinde 3.75 Pound . BURADAN inceleyebilirsiniz.Hiç kullanılmadı.

FİYAT: 10 TL








Bourjois Eau de Gloss - Rose a l'eou : Çok tatlı bir bebek pembesi. 1-2 kez anca kullanmışımdır, gloss kullanmadığım için satıyorum fakat hiç yapış yapış olmayan güzel bir gloss.

FİYAT: 10 TL


La Senza Gloss - Cuttie Pie : Bir kez denedim. Yine gloss kullanamadığımdan satıyorum.

FİYAT: 5 TL


 


Yves Rocher Makyaj Bazı : Bendeki Pembe alttonlu olan ( Bir de bej alttonlu olan var fakat o çok koyu tenliler için ). Sadece bir kez denedim, aslında çok sevdim ama baz kullanmaya üşeniyorum açıkçası. Ürün 15 ml fakat yorumları okudum çok uzun süre dayanan bereketli bir ürünmüş.

FİYAT : 15 TL






China Glaze Oje: İsmini hatırlamıyorum fakat büyük ihtimalle koleksiyon ürünüydü. Kırmızı baz üzerine gümüş-mavi-sarı simleri olan güzel bir renk. Hiç kullanmadım.

FİYAT: 10 TL SATILDI


RareBlossom Bronzlaştırıcı Yağ : Aslında cildi nemlendirmek ve onarmak için de kullanılabiliyor fakat benim cildim kuru olmadığından yağ kullanmıyorum nemlendirmek amaçlı. Yarısı , belki biraz daha çoğu duruyor. Denemek için güzel bir fırsat , normal fiyatı 145 TL.

FİYAT: 10 TL




 L'Oreal Glam Shine 6 Hour Volumizer Lip Gloss - 110 Addictive Peach : Ürünü 1-2 kere kullandım, gloss kullanamadığım için bütün glosslarımı yavaş yavaş elden çıkaracağım. Çok tatlı bir pembe içinde hafif şeftalimsi tonlar da var.

FİYAT: 10 TL




Orly Oje - Cupcake : Orjinal boy, hiç kullanılmadı. ( Fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için webden koyuyorum)

FİYAT: 10 TL


Ürünleri satın almak istiyorsanız alisverisdellysi@hotmail.com adresine almak istediğiniz ürünleri yazdığınız bir mail atmanız yeterli. Ürünlerin ücretini, size vereceğim hesap numarasına EFT/Havale ile gönderebilirsiniz. Kargo ücreti alıcıya ait olacak. Ptt Kargo ile gönderim isterseniz ürün fiyatı + 5 TL yatıracaksınız ( kargo ücretini ben ödeyerek göndereceğim) , diğer özel kargo şirketleriyle gönderim isterseniz kargo ücretini ürünü teslim alırken ödeyebilirsiniz.

Kapıda Ödeme seçeneği YOK , lütfen bunu sorduğunuz mailler atmayınız , artık bu şekildeki mailleri cevaplamayacağım.

Gittigidiyor'dan satış yapmıyorum!

Alışverişlerinizin yanına tester ve deneme boy hediyeler ekleyeceğim her zamanki gibi.


16 yorum:

  1. fray boyu ıstıyorum ulasabılırmısınız

    https://www.facebook.com/merveozov baska balm ürünleri varsa bi bakabilirim

    YanıtlaSil
  2. meraba maybelline fondöten ve loreal pudrayı almak istiyorum iletişim kurabilir miyiz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alisverisdellysi@hotmail.com 'a mail atabilirsiniz.

      Sil
  3. L'Oreal True Match Pudra'yı istiyorum ulaşırmısın

    YanıtlaSil
  4. Ürünleri kargoya verdim haberini beklerken bi baktım kargo gelmiş :)çok hızlı...
    testerlar için de çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. china glaze ojenin ismi : dynasty :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Aah RT fırçaları istiyorum ama ay sonuna denk gelmesi çok fena oldu ya. :( ühühühüü

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. merhabalar bende RT fırçalardan istiyordum uzun zamandır..fakat yurtdışı mevzusu olduğu için alamıyordum.ve bloğunuzuda ne yazık ki yeni keşfettim.acaba hala elinizde fazladan stokladığınız RT fırça varmı? varsa almak istiyorum..

    YanıtlaSil
  10. merhabalar Victoria's Secret Luscious Kisses Body Splash ürününü almak istiyorum.Satıldı mı?

    YanıtlaSil
  11. merhaaba mesaj attım dönermisiniiiz :)

    YanıtlaSil
  12. Real Techniques Expert Face Brush kaldı mı acaba?

    YanıtlaSil
  13. rt fırçalar yeniden satışa konulacak mı =(

    YanıtlaSil
  14. merhaba. elf kirpik kiviricisini almak istiyorum. ne yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz keza ilk kez internetten bu sekilde satin alim yapicam.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...