25 Kasım 2010 Perşembe

Watsons Alışverişi:))

Hemen söyleyim bu alışveriş bana değil kardeşime ait:) Benim yaklaşık 19 yıl falan kendime nemlendirici, temizleme jeli falan almamam gerekiyor, anca stoklar erir heralde:)
1) Nivea Nemlendirici Günlük Bakım Kremi ( Normal Ciltler İçin): Ben lisans öğrencisiyken bu kremi kullanırdım hep. Ben parlamayı engelleyici , yağlı ciltler için olanını ve normal ciltler için olanını kullandım. Benim cildim karma , yağlı ciltler için olan üründen memnundum fakat çene ve yanak bölgemi fazla kurutyordu, daha sonra normal ciltler için olanını da alıp yanaklarıma ve çeneme onu, alın bölgeme diğerini sürmekte buldum çareyi.Ve bu şekilde 3 yıl falan nemlendirici rutinimi değiştirmedim.Bence genç ciltler için gayet yeterli ve ekonomik bir ürün olduğundan kardeşime de bu kremi aldırdım.
2 kutu krem fiyatı: 14.90TL (2. Hediye kampanyası var bu aralar, aklınızda olsun)

2)Diadermine Nemlendirici Temizleme Köpüğü: Bu ürünü daha önce hiç denemedim, fakat köpük olmasının getireceğini düşündüğüm eğlence ve kolay kullanım açısından kardeşime uygun gördüm. Deneyip yorumlarım:)
Fiyat:9.90 TL (Bütün diadermine temizleme ürünleri 9.90 TL idi)

Sizler de alışverişlerinizi , blog dünyasıyla paylaşmak isterseniz, hemen sağdaki email me butonuna tıklayarak bendenize şöyle resimli , anlatımlı yazılarınızı gönderebilirsiniz. Seve seve yayınlarım:)

5 yorum:

  1. deli deli deli :) bişey almadan duramıyosun tam bir alışveriş delisisin sen cidden :)) yerim seni tut kendisi birasscık ama :) alışverişkolik diye bi kitap var tam seni anlatıyo bi oku hayatım :))

    YanıtlaSil
  2. :( ya ama napıyım hayat boş işte:) Okurum ilk fırsatta canım..

    YanıtlaSil
  3. bende bu kremin kuru ciltler için olan pembesini kullanıyorum ve acayıp memnunum cnmm.Sende stoklamasana cnmm yaa ürünler bozuluyo sonucta:D

    YanıtlaSil
  4. Yok yok bunlar benim değil kardeşimin:))) Ama stok huyum da yok değil hani,öte yandan stokladıklarımı bitirmeeyi de biliyorum:)))

    YanıtlaSil
  5. nasıl bu dıadermın kopuk tmızleyıcısı ya rosensenın yada blmıyorum hangı markanın kını alıcagımı buna ıy dersen alırım cıldım karmA nıvea kullandım kurttu bdaha almam nıvea ..:/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...