17 Kasım 2010 Çarşamba

Ürün Yorumu #3 - Diadermine Crema de Dia Hidratante

Bu krem kuru ve kuruya dönük ciltler için, geçen kış cildim çok kuruduğunda almıştım. Benim cildim karma bir cilt bildiğiniz gibi, ara ara kuruyor biraz ,o dönemlerde kullanmak için ucuz bir krem arıyordum, ve bir anneler günü tesadüfen watsonsta gördüm ikili paket şeklinde satılıyordu ve normalde fiyatı 15 TL gibi bir şeymiş, anneler günü nedeniyle bütün ürünlerde %50 indirim vardı .Yani normalde tekli ürün 15 TL civarında satılırken, ben ikili paketi 7.5 TL'ye almıştım ,  şaka gibi:) Paketin birini anneme verdim, ben bunu neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve hala bitmedi.Ürün 50 ml, cam kutuda.

Ürün Yorumu:
Krem benim cildimi baya yağlandırıyor, zavallı cildim emmeye çalışıyor ama yapamıyor falan kıyamam:) Lakin cildim kuruya döndüğü dönemlerde çok severek kullanıyordum bunu da belirteyim. Şimdilerde de her daim soyulan burnuma sürüyorum sadece,güzel nemlendiriyor. Cildim çok kurursa alırım, başka türlü bir daha almam bu kremi. Kokusu çok ağır değil, rahatsız edeceğini sanmam.Bu ürünü normal , yağlı ve karma ciltlilere önermem, çok kuru ciltlilere önerebilirim.
Var mı kullanıp da ayılıyorum bayılıyorum diyen ya da almaz olaydım diyen:)

9 yorum:

  1. ben de indirimle 2 paket aldım. zaten öyle tutkuyla kullandığımbir nemlendiricide hiç olmadı. ne muhteşem ne kötü. bitince illa alır myım bilmem. benim de cildimin bazı bölgeleri yağlı bazı bölgeler kuru. genel olarak memnunum.Ama mucizevi muhteşem de diyemem. normal ortalama bir krem arayanlara.güneşkoruma e vitamini de vardı içinde diye almıştım.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. bu krem benim cildimi de çok yağlandırdı. geçen gün stilgiyin'de gezinirken bulmuştum bunu galiba. bence de cildi kuru olanlar kullanmalı.

    YanıtlaSil
  4. ben kullanıyorum karma bi cilde sahibim ama bahar aylarında cilt fazla kuruyor. gün aşırı kullanıldığında esneklik kazandırıyor cildime faydalı buluyorum

    YanıtlaSil
  5. ya bende bu kremden arıyorum, şöyle bir sitede buldum ( http://www.markagez.com/kozmetik-nemlendirici ) sizde güvenilir mi, yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu krem ile ilgili asuman.net de görmüştüm harika

    YanıtlaSil
  8. Bur yıldır severek kullanıyorum.
    Çok faydasını gördüm.

    YanıtlaSil
  9. Cok guzel krem ayni zamanda nemlendirici. Memnun kaldim bundan sonra da kullanmaya devam edicem.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...