1 Kasım 2010 Pazartesi

Emily Göz ve Dudak Kalemlerim!

Emily markasını geçen yıl bir parfümeride tanımıştım. Gri göz kalemi arıyordum ama çok kullanmayacağımdan şöyle ucuz bir şey olsun istedim ve bana bu markayı tavsiye ettiler. O zaman da sürümünü beğenmiştim ama başka renklerini almaya kalkmamıştım. Forumlarda , bloglarda memnun olanlar arttıkça ben de birkaç renk daha deneyeyim dedim. Rossman’da 1.2 TL’ye satılıyor kendileri bilginize. İşte bende olan renkleri ve swatchları:




Sırasıyla
Pembe Renk Dudak Kalemi: Çok doğal duran bir rengi var, ama göz kalemleri kadar başarılı deği bence. Daha yumuşak sürümlü olabilirdi.
Gri Göz Kalemi: Yazılarının silinmiş olmasından da anlayacağınız gibi ilk Emily kalemim. Göz kalemlerinin hepsinin sürümü güzel,yumuşaklar, güzel renk veriyorlar. Kalıcılıkları hakkında bir şey söyleyemeyeceğim,zira bende hiçbir göz kalemi yarım saatten fazla duramıyor.
Lacivert Göz kalemi: Süper bir renk.
Yeşil Göz Kalemi: Bu da süperJ

Emily kalemler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Emily göz kalemleri çok övülüyor ama bi türlü almak kısmet olmadı:( Ama en kısa zamanda alıp deniycem:)

    YanıtlaSil
  2. Bu fiyata alınabilecek en iyi kalem (hatta tek:)) kesinlikle,denemeni tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Bende de hemen akıp gidiyor. Bir de lens kullanıyorum ve flor mar gibi markalar da ucuz kalemler satıyor ama onlarda bir sorun olmamasına rağmen emily kalemlerle gözlerim yaşarıyor ya da bazen kaşınıyor...

    YanıtlaSil
  4. Ben de lens kullanıyorum Aslı, ama kalemler bende kaşıntı ya da yaşarma yapmadı. Akıp gitmesine gelince , henüz akıp gitmeyen bir kalemim olmadı:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...