14 Kasım 2010 Pazar

EcoTools Fırçalarım Geldi ve Yardıma İhtiyacım Var!

Çok uzun zaman önce aldığım ecotools fırçalarım( ebay) gelmemişti, ben de mail attım ücreti refund ettiler. Aslında bunun üstüne vazgeçmiştim ecotools sevdamdan ama... Bir gün can sıkıntısından yine ebay'den , bu sefer başka bir satıcı'dan travel boy olan seti aldım. Resimlere geçelim:

Setin içinde sol baştan: Kabuki fırça, Pudra/Allık fırçası, Concealer fırçası, Göz farı fırçası ve ufak bir çanta var.
İlk resimden fırçaların boyutlarını anlayabilirsiniz, çantada taşımak için idealler. Ben kabuki fırçayı yanımda taşıyacağım, zaten fırçalarla birlikte gelen makyaj çantamsı şeyi, boyutlarının idealliği nedeniyle günlük makyaj çantası olarak kullanmaya başladım,üstüne de vakti zamanında broş olan bir kelebek kondurdumm:)

                                                       FİYAT:9.90$ free shipping

Ve bir konuda yardım istiyorum: Fırçalar kaliteli görünüyor , güzel her şey ama, bana fazla yumuşak geldiler. Özellikle kabuki fırça ve pudra/allık fırçası o kadar yumuşak ki! Ben şimdiye kadar bu kadar yumuşak fırça görmemiştim, acaba bir sorun mu var yoksa ecotoolsun fırçaları hep bu kadar yumuşak mı?
Ufak bir deneme yaptım kabuki fırçayla, aslında güzel dağıtıyor.. Ama aklıma takıldı işte bir kere.. Help pleaseee...

21 yorum:

  1. Canım ne kadara aldın bu seti, ben de almayı düşünüyorum da...

    YanıtlaSil
  2. April: postta da yazmıştım , kargo dahil 9.90 $ ödedim:)

    YanıtlaSil
  3. tatlım yumuşaklığı gayet doğal demek ki orjinalmiş seninkiler :) ciltte asla alerji yapmama gibi bir özelliği var bu yüzden bu kadar yumuşaklar.

    YanıtlaSil
  4. Benden Bişeyler: Çok sağol cnm ya , mutlu oldum şimdi:) için için acaba diyordum doğrusu..

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    aldığın ebay satıcısını öğrenebilirmiyim :))

    YanıtlaSil
  6. http://myworld.ebay.com/bohaohe850 bu linkten ulaşabilirsin canım satıcıya:)

    YanıtlaSil
  7. acaba kargonun gelmesi kaç gün sürdü,yanıtlayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. 1 hafta civarında sürdü:)

    YanıtlaSil
  9. Bu ecotools ürünleri Gratis mağazalarında var. Türkiyeden alınabiliyor yani. Ben bugün aldım oldukça kaliteliler. Beklemeye değmez bence. 6'lı brush set 29 tl'ye aldım. Öneriyorum.

    YanıtlaSil
  10. evet ecotools artık Türkiye'de satılıyor ama hala ABD fiyatının iki katından fazla:(

    YanıtlaSil
  11. mineral makyaj için daha uygun bu fırçalar ama biz kızlar her türlü kullanırız.Bende yakın zamanda alacağım.İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler:) Evet ben mineral makyaj hariç her türlü kullanıyorum şahsen:))Siz de şimdiden güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  13. Alışveriş Dellysi mineral makyaj için neden kullanmıyorsun, ben mineral makyaj için almayı düşünüyordum uygun değil mi acaba

    YanıtlaSil
  14. Gayet uygunlar ama ben mğineral makyaj ürünlerini tercih etmiyorum:)

    YanıtlaSil
  15. www.iherb.com da bulabilirsiniz ancak çoğu zaman out of stock. ürünün üstüne tıklayın ve "notify me" deyin, mail adresinizini girin. ürün stoklara girer girmez size mail geliyor. elinizi çabuk tutun mail gelince çünkü anında tükeniyor. gönderim ücreti 4 dolar. ancak SIB327 kodunu girerseniz 5 dolar indirim kazanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. zamanında ebayden almadan önce iherbde çok yolunu gözlemiştim ama bir türü in stock yakalayamadım:( Çok teşekkür ederim öneri için

    YanıtlaSil
  17. ya kızlar bişi dicem bu fırçalar yutdışından alışveriş yasağı kapsamına girmiyor dimi?? çok alasım geldi yaaa öyle güzel yazmışsınız kiii:))

    YanıtlaSil
  18. bu fırçalar yutdışından alışveriş yasağı kapsamına giriyor mu bende merak ettim

    YanıtlaSil
  19. hayır fırçalar bu yurtdışı yasağına girmiyor bu arada çok güzel bir post olmuş şuan bende almayı çok istiyorum bakalım artık :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  20. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. Bu dürüst ve tanrı bir kredi ile bana yardım eden adam kredi borçlandırıcıdan korktum 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  21. bay/bayan


    Hem uzun vadeli hem de kısa vadeli% 3'lük düşük bir faiz oranıyla her türlü geri ödemesiz kredi ve finansman sunuyoruz.
    Sunduğumuz krediler/finansal finansman kategorileri arasında ticari krediler, kişisel krediler, şirket kredileri, ipotek kredileri,
    hem anahtar teslim projeler hem de mega projeler vb. için borç konsolidasyonu ve finansal finansman. Müşterilerimize projelerini finanse etmeleri için 2.000 ila 50.000.000 ABD Doları arasında kredi veriyoruz.

    fredmooreloancompany2020@gmail.com e-posta adresimiz aracılığıyla bize hızlı bir şekilde ulaşın

    WhatsApp numarası: +919654763221

    imza

    Müdür
    Fred Moore

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...