29 Kasım 2010 Pazartesi

Clean&Clear Siyah Nokta Temizleme Losyonu

Bir ürün yorumu yazısıyla daha karşınızdayım ladies, ama artık ürün yorumu diye numaralandırmanın saçma olduğuna karar verdim, post başlıklarına sadece ürünün ismini yazacağım.
Bu toniği çoook uzun zamanlar önce ucuz diye , denemek için almıştım.Öyle çok siyah noktam falan da yoktur ama almışım işte. Ben bu toniği günlük cilt bakımı rutinimde kullanıyorum. Çok spesifik bir kullanma nedenim var aslına bakarsanız:) Ben bu toniği kendimi tutamayıp sivilcelerimi sıktığım zaman kullanıyorum:))) Niye derseniz oldukça alkollü bir tonik olduğundan,temizleme özelliği oldukça iyi , baya yakıyor cildi, sivilce sıkma seansımın ardından bu yanma hissi biraz da olsa vicdanımı rahatlatıyor sanırım:) Cildiniz çok yağlı ve çok fazla problemli değilse(siyah nokta sivilce gibi) bu ürünü günlük kullanmanızı önermem, çünkü gerçekten çok yakıyor. Siyah noktalar üstünde nasıl bir etkisi var derseniz , bilemiyorum çünkü düzenli kullanmadım..
 Kısacası bu ürünü cildiniz çok çok yağlı ve problemli değilse önermem. Ben de bir daha almam.
 FİYATI 10-15 TL arası bir şeyler...

8 yorum:

  1. biliyorum bu ürünü bende üniversite zamanlarımda bir dönem kullanmıştım ama gerçekten bir işe yaramamıştı yani en azından bende yaramadı sonra bıraktım ürünü ve tamamem psikolojik olarak sivilce ve siyah noktalar geçti.. kısacası pek iyi bir şey değil almaya deymez..blogunun takipçisiyim sevgiler!
    http://bilgeceler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu ürünü kullanmıştım zamanında ve ben de kesinlikle memnun kalmamıştım. Siyah noktalarla ilgili sıkıntın varsa Avon'un siyah noktaları temizleyici toniğini tavsiye ederim. Hem siyah noktalar üzerinde etkili hem de yüzünü temizlemene rağmen pamuktaki kiri gördüğünde temizleme jeli/losyonu vs kullandığından emin olamıyorsun. Bu arada hediyelerim dün elime ulaştı,blogumda yayınladım. http://sihirlimavi.blogspot.com/2010/11/alsveris-dellysinin-hediyeleri-geldiii.html
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Canım,

    Ben sana başka birşey soracam. Şimdi cosme-de.com'a üye oldum. Yeni üyelere özel %5 indirimden nasıl yararlanacağım? Ödeme sayfasına gittiğimde düşmüyor:( Acil söylersen çok sevinirim. Sipariş için bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. AYTÜL: Üye olduktan sonra sağ alt barda(gri renkli) My Loyalty Discount yazıyor, ona tıkla, daha sonra bir kupon kodu çıkacak, o kodu kopyala. Ürünü sepetine at ödeme sayfasına ilerle,ödeme sayfasında kupon kodu giriniz yazan kısma kupon kodunu yaz:) Bir de indirim %5 değil 5 $. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Bilgece: Yorumun için teşekkürler, ne güzel şeyler satıyorsun iyi ki haberim olmuş:) İzlemeye aldım blogunu..
    sihirlimavi: Güle güle kullan canım cicilerini:)

    Sevgiler her ikinize de..

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  7. Ya bilmiyorum bana hiçbir kötü etkisi olmadı nereyi okusam cildini yaktı kızarttı diyor benim cildinde sorun yaratmadı.

    YanıtlaSil
  8. Ya bilmiyorum bana hiçbir kötü etkisi olmadı nereyi okusam cildini yaktı kızarttı diyor benim cildinde sorun yaratmadı.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...