26 Kasım 2010 Cuma

The Body Yılbaşı Özel Serisi : Lip Balmlar

The Body Shop'un yılbaşına özel çıkardığı seride 3 çeşit var.  Cranberry Joy, Spiced Vanilla, Jolly Orange. Her serinin butterından tutun dudak balsamına her çeşit ürünü var. Ve şu an bu serilerin bütün ürünlerinde 2 al 1 öde var, yılbaşına kadar da olur diye tahmin ediyorum. Ben şimdilik sadece lip balmlarından iki tane aldım. Kendileri şöyle:
1) Spiced Vanilla Lip Balm: 15 ml: Bu böyle baharatlı vanilyalı süpper bir şey:) bunu tek başına sürmeyin derim üstüne bir ruj geçin çünkü biraz beyazlaştırıyor dudağı. Çok güzel kokuyor ya:)
2)Jolly Orange Lip Balm: 15 ml: Bu da portakal ve diğer narenciye aromalarının birleşimi bu da harika:) Nemlendiricilikleri de ehhhhh..
İki ürüne 12.90 TL vermiş bulunuyorum. Bir de serinin ufacık tefecik el kremlerine takmış durumdayım, aldım alacağım o kadar yani:)
İşte böyle ladiessss:)

4 yorum:

  1. tadları nasıl çook merak ettim ben böle tadı da güzel bişi arıyorum midemi bulandırıo sırf koku ve o yağ tadı. böle bildiin kremler yda balmlar varmı?
    teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, ben de alttakini almıştım geçen kasım ayında, hala bitiremedim =) Ama verdiği rengi, kokusunu ve şekerli tadını çok seviyorum.

    http://kafdagininardindan.blogspot.com/2009/11/body-shop-merry-cranberry-lip-balm.html

    YanıtlaSil
  3. nazlimou: Öncelikle bahsettiğin tadı anladım , bu beni rahatsız etmiyor ama evet bunlarda da var o koku ve tat. Sana kokusuz olarak blistex marka dudak balsamı öneriyorum.(watsonslarda bulabilirsin)
    Aslı:baktım hemen blogun da güzelmiş nasıl da gözümden kaçmış:( Evet çok güzeller ama bitirmek baya zor:)

    YanıtlaSil
  4. Alışveriş delisi postun çalınmış

    http://kozmetikkedisii.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=19

    şurayada bak

    http://tannetanne.blogspot.com/2013/01/blogum-calnms-dostlar.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...