9 Haziran 2013 Pazar

Burberry Body Parfüm

Bu parfümü aldığımı ŞURADA paylaşmıştım sizinle. Hiç aklımda yokken sadece ucuz olduğu için satın almıştım. Kokuyu daha önce deneyip beğenmiştim ama kesinlikle almalıyım diye düşünmeme neden olmamıştı. Yalnız iyi ki almışım, çok severek kullandığım, çantama atıp çıkabildiğim bir parfüm oldu!







Setin içerisinden 3 adet 15 ml EDP dolum şişesi ve bir adet vaporizatör çıkıyor. Dolum şişelerinden biri vaporizatöre takılmış halde çıkıyor kutudan, kutunun kapağında da takma/çıkarma işleminin nasıl yapılacağı resimle anlatılmış.

Parfüm bence oldukça kalıcı bir Manifesto değil belki ama, tüm gün idare edebiliyor. Gün sonunda koku çok hafiflemiş oluyor bu arada.

Parfümün "resmi!" notalarını aşağı yazacağım ama genel olarak çiçek notalarından oluşan bir parfüm. Çok az şekerli ve odunsu kokular da içeriyor. Bence ilk sıkıldığında tamamen çiçeksi kokuyor ama bekledikçe şekerli notalar biraz daha ortaya çıkıyor. İnsanı baymayan , EDP olmasına rağmen başını ağrıtmayan bir parfüm.

Bu seti çok sevdim, eğer bulabilirseniz diğer boylarından ziyade bunu almanızı öneririm, hem fiyatı uygun hem de seyahatlerde ya da günlük olarak çantanıza atmanız için çok kullanışlı. Bence çok da şık tasarlanmış, şişesine bayıldım:)

Parfümün EDP ve EDT çeşitlerinin yanısıra , Intense , Tender ve Rose Gold gibi versiyonları da var. Diğer versiyonlarının kokularını bilmemekle birlikte orjinal versiyon için EDT'nin kalıcılığının yeterli olacağını sanmıyorum.

Daha önce de yazdığım gibi bu seti 69 TL'ye YKM'den almıştım, daha sonra Boyner'de ve Morhipo'da da gördüm, hala var mıdır bilmiyorum ama bulabilirseniz bir şansı hak ediyor:)

"Burberry'nin yaratılan en heyecan verici kokusu, markanın ikonik ruhunu şehvetli ve çarpıcı bir şekilde yansıtıyor. Çiçeksi ve odunsu notalardan oluşan Body parfümü ile siz de lüks ve saygınlığı temsil edeceksiniz. Burberry Body notaları: Üst notalarda şeftali ve frezya; orta notalarda gül ve zambak; alt notalarda sandal ağacı, misk, vanilya ve amber."


Sevgiler...

3 yorum:

  1. merhaba,parfüm vaporizatörü bu 15 ml lik şişeler dışında daha sonra başka parfümler için de kullanılabiliyor mu yani atomizerler gibi parfüm şişesinden de dolabiliyor mu

    Neva

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hayır o şekilde kullanılamaz, çünkü cam parfüm şişeleri vaporizteörün içine konuluyor sadece bu ürünle kullanılabilir.

      Sil
  2. merhaba, vaporizatörü kaybettim ve 2 15 ml. şişe elimde kaldı.. nerden nasıl bulabileceğim konusunda bir fikir verebilir misiniz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...