17 Kasım 2010 Çarşamba

Ürün Yorumu #4- Lancome Effacernes Longue Tenue

Bu ürün BURADA ve BURADA anlattığım maskara setinden çıkmıştı. Lancome Effacernes Göz Altı Kapatıcısı : Rengi:02 Sable. Gramajı: 5 ml ( Orjinal boyunun 15 ml olduğunu düşünürsek pek de az değil). Hemen ürün fotoğraflarına ve swatchlara geçelim:



Ürün Yorumu:
Bu mükemmel bir şey ya.. Yok artık diyebilirim bu kapatıcılığa sadece:) Swatch yapayım derken yarısını sıkmışım zaten:( son resimde ürünü bütün elime yaydım ve elimi yumruk yaptım ki damarlarım ortaya çıksın. ama göründüğü gibi damardan eser yok. Bendeki rengi 02 sable ve bana tam uydu, ama göz altında aydınlık görüntü sevip de açık buğday tenli olanlar, 01 tonunu alabilirler. Ben tam boyunu almaya kalksam 02 mi 01 mi kararsız kalırım şahsen.Ama elimdeki kapatıcılar bitince, kesinlikle ama kesinlikle bundan alacağım. Size de gözüm kapalı tavsiye ediyorum.Ama bir uyarı ürün çok güçlü, kullanırken çok bıdırcık parçalar alın, örneğin benim elime sıkmış olduğum miktar 2 göz altı için 3 kullanıma falan yeter bence:)
Şöyle güzel bir göz altı kapatıcım olsun diyenler, bıktım ben kapatıcı aramaktan, mor göz altlarından diyenler alın bunu:)

8 yorum:

  1. Çok güzelmiş ama çizgilerde birikiyor mu peki?

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç çizgilere dolma yaşamadım:)

    YanıtlaSil
  3. ben de kullanıyorum uzun zamandır.. birikme yaşamadım.. ki o çok övülen maybellineler falan da bende birikiyordu.. ben de gözüm kapalı tavsiye ediyorum bu ürünü :) güle güle kullan sen de cnm ve hakikaten 5lik de uzuuuuuun zaman yeter :)

    YanıtlaSil
  4. hımmm..güzelmiş.. aklımda bulunsun..:)

    YanıtlaSil
  5. cicibebe:Teşekkürler, bitince tam boyunu alırım büyük ihtimalle:) sen nereden alıyorsun ?

    YanıtlaSil
  6. ben tekin acarda rengini deneyip sonra strawberryden almıştım canım yazın :)

    YanıtlaSil
  7. sadece göz altı için mi kullanılıyor tüm yüz için kullanılamaz mı?

    YanıtlaSil
  8. Tabi kulanabilirsiniz ama oldukca ufak boy bir kapatici( tam boyu 15 ml) yuz icin yazik olur dye dsunuyorum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...