1 Kasım 2010 Pazartesi

La Roche-Posay Hydreane Nemlendirici Krem

Ben şu an Diadermine'ın bir nemlendiricisini kullanıyorum.(Onu da anlatacağım en kısa sürede). Nemlemdiricimin dibi görününce, yeni bir nemlendirici araştırmaya başladım. Ben 22 yaşındayım,cildim karma. Araım taradım,baktım herkes bu La Roche-Posay markasından çok memnun, kendimi bir eczanaye attım bugün. Bu marka kozmetik market tarzı yerlerde satılmıyor haberiniz olsun. Ordaki bayanın da yardımıyla markanın yeni çıkardığı Hydreane adlı nemlendiriciyi seçtim.Kremin cilt tipine göre Riche ve Legere olarak iki seçeneği var. Riche kuru ve çok kuru ciltler için, Legere normalden karmaya dönük ciltler için.Ben haliyle Legere aldım.
FİYAT: 24.90 TL (tanıtım fiyatı imiş, denemek isterseniz durmayın)

Gelelim yorumlara: Bayıldım ya... Süper bir krem gerçekten , cildimi yumuşacık yaptı, yağlandırmadı,  ferahlattı..... Bu serinin yıkama jeli,toniği falan varsa en yakın sürede temin edilecektir:) Bir de ben Kentpark'taki eczaneye gittim, o kadar çok çeşit vardı ki , hepsinde aklım kaldı işte. Bir gün geniş zamanda gidip inceleyeceğim.
Var mı bu markayı kullanan kızlar? Siz hangi ürünlerini kullanıyorsunuz?

1 yorum:

  1. evet canım sanırım artık herkes kullanıyor bu kremi. Diğer ürünleri de deneyelim. Ben de riche yi kullanıyorum.her gün olmasa da haftada bir kez fln. çok memnunum ben de. sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...