11 Kasım 2010 Perşembe

ELF Siparişim

ELF'in Facebook sayfasını takip etmenizi tavsiye ediyorum. Sık sık free shipping ya da indirim kupon kodu veriyorlar. Dün yine10 pound üstü alışverişlerde , shipping 1 pound kampanyası vardı. Benim de almak istediğim bir kaç şey vardı.

 ELF Complexion Brush:Ben kendime bir türlü şöyle güzel bir pudra/allık fırçası bulamadım a dostlar. Eco tools fırçalarım da geldi aslında( onun da postu yakında) ama onları da çok yumuşak buldum. Ben şöyle orta yumuşaklıkta, sık kıllı ve kıl dökmeyen büyük bir fırça arıyorum , bilen varsa söylesin:( Neyse bir de elf fırçalarını deneyeyim dedim. Aslında Powder Blush alacaktım ama stoğu tükenmiş, ben de complexion brush aldım.Artık olsun lütfeen.
ELF Studio Eye Brow Kit:Studio serisinin eye brow kitini daha önceki siparişimde de almıştım, fakat medium rengi kalmadığından dark almıştım. Aslında darkla idare ediyordum, ama kardeşim bir sipariş verdiğinde bana da al dediğinde , onun kaşları daha koyu olduğundan kendi kitimi ona verdim. Şimdi de kendime medium aldım,bu renk uyacak kaşlarıma büyük ihtimalle.
 Daily Brush Cleaner:Ben fırçalarımı hiç temizlemiyorum:)) Bir tane allık fırçamı yıkamıştım sıvı sabunla, sonra fırçanın şekli kaydı:) Fırça temizleyici olarak bu ürünü denemek istiyordum. Aslında aldıktan sonra biraz gereksiz geldi ama umarım kullanırım.
Ürünlerin hepsi 3.5 şar pound, shipping de 1 pound.

4 yorum:

  1. avonun fırçasını denedin mi cnm ben çok memnunum

    YanıtlaSil
  2. mimin var cnm:) http://bendenbisylr.blogspot.com/2010/11/miiiiimmmmmmm.html

    YanıtlaSil
  3. ben de yakın zamanda elf kabuki almak istiyorum :) gül güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. siremims: Bugün avon kataloguna bakmak oldu ilk işim:) Bir tane açılı allık fırçası bir de pudra fırçası beğendim fiyatlar da çok uygun. Sipariş ederim en yakın zamanda.. Teşekkürler cnm.
    Your style is your signature: Ben de ecotools kabuki aldım,elfinki daha güzeldir eminim. Elfte %20 indirim varken al derim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...