9 Eylül 2010 Perşembe

Cheapsmells kozmetik siparişim

Cheapsmells den geçenlerde yaptığım bir alışverişi paylaşacağım sizlerle. Henüz ürünlerim gelmedi ama kampanyaları bitmeden paylaşmak istedim belki almak istersiniz. Burda paylaşacağım her ürün hala aynı fiyattan satışta.
 1)Bu ürün L'Oreal in Touche Magique adlı kapatıcısı sadece tek rengi kalmış çok açık bir renk olduğu için  aldım göz altı aydınlatıcısı olarak kullanmayı planlıyorum.
Renk:Ivory Beige 02

Fiyat:1.49 £ (Yaklaşık 3.5 TL)





 
 
 
 2) Bu ürün Bourjois'in Eau De Gloss u. Bunun alınabilirliği olan tek bir

rengi kalmıştı diğer renkler kahverengi mor falandı ben de o rengi aldım umarım beğenirim. Bu gloss bloglarda baya beğeniliyor.
Renk:Sorbet Fraise 20
Fiyat:1.99 £  (Yaklaşık 4.5 TL)







3)Bu ürün de Bourjois'in Volume Clubbing Mascara sı . Bu ürün de çok beğenilyor. Aslında rimele ihtiyacım vardı ve Türkiye'den alacaktım fakat Clinique'in rimel kampanyası sayesinde internetten alma kararı aldım. Rossman'da 28 TL idi.
Renk:Black UV Light
Fiyat:4.99 £ (yaklaşık 11.5 TL)


 
 
 
 
 
Bu üç ürün ve kargo toplam 9.48 £ tuttu yani yaklaşık 22 TL. Burdan sadece maskarayı bu fiyata alamazdım. Ürünlerim gelsin fotoğraflarını ve yorumlarını paylaşacağım:)

8 yorum:

  1. tm şekerim nihayet buldum ve seni izlmeye alabildim sonunda :) artık gözüm üstünde bende ankaradayım görüşmek üzere ;)

    YanıtlaSil
  2. :) Oleey :) teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
  3. Bnede salincaktaikikisi'de gordum yorumunu takibe aldim seni.
    Sende bnei takibe almak istersen http://kendimcemoda.blogspot.com/:)
    Bu arada kullan memenun kalirsan bende bu siteden alsiveris etmek istiyorum,ayrica yine netten aldigin cizmelerle ilgili postnu sabrisizlikla beklioyrum.

    YanıtlaSil
  4. Ben de seni izlemeye aldım hemencecik:) Ben cheapsmellsden daha önce parfüm alışverişi yapmıştım ve sorunsuz elime geçti bu siteye güvenebilirsin paketin 4 hafta içinde gelmezse ya refund yapıyor ya da ürünleri tekrar gönderiyor. Çizmelerim bir gelsin hemen paylaşacağım:)

    YanıtlaSil
  5. cheapsmells den parfüm gönderimi nasıl oluyor, bilgin var mı? strawberrynetteki gibi diğer ürünlerin gönderiminden farklı bir yol izleniyor mu? fiyatlar oldukça uygun görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. Cheapsmells den daha önce parfüm de aldım.Yine ürünün ağırlığına göre kargo ücreti çıkıyor 100 ml parfüm için 3-4 pound gibi bir kargo ücreti ödüyorsun.Onun dışında bütün prosedürler aynı. Strawberry'den farklı olarak tracking number vermiyorlar ve biraz daha uzun sürede geliyor. Fakat ürün sana 1 ay içinde ulaşmazsa maille bildiriyorsun ve senin isteğine bağlı olarak tekrar gönderim yapıyorlar ya da paranı iade ediyorlar. Benin şimdiye kadarki bütün siparişlerim 1 ay içinde geldi. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

    YanıtlaSil
  7. kargo ücreti ve fiyatlar çok uygun, en kısa zamanda değerlendirmek gerek cheapsmellsi. bu arada, çok yardımcı oldun, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Ufak bir siparişle deneme yapabilirsin:) Ne demek başka sorun olursa yardımı olmaya çalışırım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...