14 Haziran 2013 Cuma

Yves Rocher Sebo Specific Zero Defaut Matlaştırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Krem

Yaz geldiği gibi yağlanmaya başlayan cildimin en sevmediğim yanı sabah uyanınca aldığı hal! Özellikle alın bölgem oldukça fazla yağlanıyor , bu durumu biraz hafifletmek için gece kullanabileceğim ve matlaştırıcı özellikli aynı zamanda cildimi kurutmayan bir krem arayışına girdim.

Yves Rocher'nin Sebo Specific serisi yağlı/karma ciltlere hitap ediyor, seride iki farklı krem var; Ultra Mat gündüz kullanımına uygunken, Zero Defaut gece kullanımı için öneriliyor, ayrıca Zero Defaut'un gözenek sıkılaştırıcı etkisi de var. Ben yazları gündüz sadece güneş kremi kullandığımdan Zero Defaut'u tercih ettim.






Kremin yağsız , kadifemsi bir dokusu var. Cilde sürüldüğünde de hemen emiliyor, hızlı emilmesine kanıp çok fazla kullanmamak gerek, ayarı kaçırınca her kremde olduğu  gibi cilt ürünü atıyor ve soyulma yapabiliyor. İlk sürüldüğünde cilde kadifemsi mat bir görünüş veriyor , ayrıca cildi de çok güzel ferahlatıyor .

Orta ağırlıkta bir kokusu var, ben seviyorum kokusunu bana ferah geliyor, ama hoşlanmayanlar için ağır gelir mi bilmiyorum. Yeşil rengini sanırım içerisindeki kaside kökünden alıyor, bu madde cildin yağ dengesini sağlamasına yardımcı oluyormuş.

Cildi gerçekten matlaştırıyor, ve gece boyunca da o sağlıksız yağlı görünümü almasına engel oluyor. Sabah kalktığımda verdiği etkiyi seviyorum. Gözenek sıkılaştırıcı ektisine dair bir yorumum yok böyle bir şey gözlemlemedim, ama daha uzun süreli kullanımda etkisini gösterebilir.

Bence yağlı ciltlerin yaz-kış kullanabileceği , karma ciltlerin ise yazın tercih etmesi gereken bir krem. Havalar soğukken kurutucu olabilir.

Kremin kıvamı ne katı ne fazla sıvı . Cam kavanozda olması kullanımı biraz zorlaştırabiliyor ama ben şık buluyorum ve şikayetçi değilim.

Ürün 50 ml ve ben 2-3 ayda anca yarısına gelebildim. Sadece geceleri kullanımla 6-7 ay rahat gidecektir.

Ürünü BURADAN inceleyebilir ve 36.90 TL'ye satın alabilirsiniz. Yves Rocher'nin indirimlerini takip etmenizi tavsiye ederim yarı fiyatına kadar inebiliyor fiyatlar.

Yakın zamanda bir cilt bakım rutinim yazısı yazmak istiyorum, o yüzden rutinimde olan ürünleri tek tek tanıtacağım bu aralar.

Sevgiler...



4 yorum:

  1. Benim de geceleri özene bezene temizlediğim yüzüm,sabah uyanınca yağlanmış oluyo. Bu his gerçekten hiç hoş değil :( Şimdi baktım indirimli hali 25.90 tl. Tam almalık. Çok teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bıonem kullanıyorum. Biota tarafından yeni çıkmış. Cildimin nem seviyesini inanılmaz derecede düzellti. özellikle kokusu ise mükemmel tamamen çiçek özü Yüz ve vücut için her cilt tipinine özel ürünleri var ve hepsi muhteşem

    YanıtlaSil
  3. Selam, öneri üzerine bende Bionem kullanmıştım. hatta şu an erik çiçeği özlü el, yüz ve vücut kremini kullanıyorum güzelmiş gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. benim bu aralar tercihim Bionem . ayva çiçeği olan

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...