7 Eylül 2010 Salı

Rossman alışverişim

Birkaç ay önce kentparka rossman açıldığından beri avm rotamı kentparka çevirdim:) Fiyatları bilindik markalar için normal. Bir de bizim pek bilmediğimiz Rival de loop, Isana, For your beauty gibi  ciddi anlamda ucuz ithal markalar var. Son alışverişimi burda paylaşayım:
Bunlar for your beauty marka fırçalarım. Göz farı fırçası ve yüz yıkama fırçası. Göz farı fırçasını çok beğendim yumuşak tombik:) Yüz yıkama fırçası biraz daha yumuşak olabilirdi diye düşünüyorum.
Göz farı fırçası: 1.75 TL
Yüz yıkama fırçası: 3.75 TL
Maybelline marka göz makyajı temizleyicisi: Hassas gözler için suya dayanıklı göz makyajı temizleyicisi. Rossman'da maybelline ürünlerinde %30 indirim vardı ve 9 liraya aldım. Çalkalayıp iki bazın birbirine karışmasını sağlıyorsunuz sonra pamuğa döküp gözünüzü siliyorsunuz. Bence yeterli ve fiyat performans oranı gayet iyi bir ürün.
Olay temizleyici ve canlandırıcı yüz yıkama jeli: Bu jelden ikinci kutum. Severek kullanıyorum güzel temizliyor ve ferahlatıyor. Ben yüz temizleme fırçamla kullanıyorum. Fiyatı: 10 lira
Garnier makyaj temizleme sütü: Bu üründen bir daha almam büyük ihtimalle benim cildim karma bir cilt ve bu süt bana biraz yağlı geldi. Ama işlevsel bir ürün makyajı güzel çıkarıyor özellikle dudak için kullandım ben. Gül kokulu ama ağır br koku değil hoş. Fiyatı:12 lira
Rival de Loop tonik: Bunu niye aldım hiç bilmiyorum çok ucuz diye olabilir:) Yüzüme hiç kullanmadım cesaret edip de ama boynumda ve gerdanımda kullanıyorum fena da değil ama riske gerek yok:) Fiyatı: 3.9 lira
Geniş çaplı bir rossman postu oldu:)

4 yorum:

  1. ben de seyahat boyu rival marka göz makyajı temizleyicisi aldım:S sadece bi kere kullandım çok kötü:(

    YanıtlaSil
  2. Aslında temizleyici ürünlerde bilinmeyen markaları pek denememek lazım.. Arkadaşım rival de loop marka lipgloss almıştı çok ucuzdu , o memnun mesela. Ama fondöten, tonik falan bunlar riskli..

    YanıtlaSil
  3. ben de zaten çanta boyu olayına kanmıştım:) meğer bir kereliğine seyahat boyu imiş benim için:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba cnm seni izlemeye almak istıyorum ama 300 kişiden fazla blogu izlediğim için seni izlemeye alamadım bi türlü...İzlemekten nasıl vagzecıcem diğerlerini bulamadım biliyorsan yardım et bana sevgıler ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...