21 Haziran 2012 Perşembe

Cilt Bakım Rutinim - 2

Bundan yaklaşık 4 ay önce ilk cilt bakım rutinim yazımı yazmıştım ( yazıyı okumak için TIK TIK! ) , o zamandan beri değişen ürünler oldu rutinimde ve bir güncelleme yapmak istedim.

Bu yazıda sadece günlük cilt bakım rutinim olacak, maske ve peeling ürünlerimi başka bir yazıda paylaşacağım.


Öncelikle Yves Rocher Purbleuet göz makyajı temizleyicisi ve disk pamuk yardımıyla göz makyajımı çıkarıyorum, ürünün yazısı için TIK TIK!


Ardından yine disk pamuk yardımıyla, Yves Rocher temizleme sütüyle cilt makyajımı temizliyorum, ürünün yazısı için TIK TIK!


 Yüzümü su ile yıkamadıkça içim rahat etmediğinden, son temizlik adımı olarak yüzümü Bioderma Sebium Foaming Gel ile yıkıyorum. Ürünün yazısına BURADAN ulaşabilirsiniz fakat o yazıdan farklı düşündüğüm bir nokta var , ürünü tam 5 aydır kullanıyorum ve tam yarısında, ben sadece akşamları kullanıyorum ve bu şekilde kullanımla 9-10 ay götürecek bir ürün ( 500 ml ), başta bereketsiz olduğunu düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş.



 Nemlendirme adımına gelince 3 ürün birden kullandığımdan olsa gerek, uzun zamandır hiçbiri bitmedi, elimdeki diğer ürünleri denemek istememe rağmen bitmeden terk edemeyeceğim kadar iyi ürünler. La Roche Posay Hydreane Riche 'i cildim çok kuru olduğunda , örneğin  duştan çıktığımda kullanıyorum, La Roche Posay Hydreane Legere'i gündüz makyajımın altına, Avene Hydrance Optimale Legere'i ise akşamları cildimi temizledikten sonra kullanıyorum. La Roche Posay Hydreane 'lerin yazısı BURADA, Avene Hydrance Optimal'inki ise ŞURADA



  Son olarak göz altlarımı ve kaz ayağı bölgesini Bioderma Sensibio Eye Contour Gel kullanarak nemlendiriyorum. Göz kremi cilt bakım rutinime yeni eklenen bir adım ,bu ürünü de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve memnunum. Yazısı için TIK TIK!

Yakında kullandığım peeling ve maskelerin de yazısını yazmaya çalışacağım.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Güzel bir rutin! Göz kremi ilgimi cekti, benimkide bitmek üzere ; )

    YanıtlaSil
  2. BU kadar malzemeyi yüzünüze sürmek için aklınızı yitirmiş olmalısınız..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...