9 Aralık 2010 Perşembe

ELF Eye Brow Kit Medium & Dark Karşılaştırması

Elf'in kaş kitlerinden çok memnunum. Daha önce Dark rengini almıştım , geçen siparişimde de mediumundan aldım, dark da kardeşe gitti. Renk konusunda kararsız olanlar için bu postu hazırlayayı dedim. Öncelikle çok çok fazla fark yok iki renk arasında ama bence dark seçecekseniz çok bol kullanmayın ürünü, sonra bayan kaş olarak dolaşabilirsiniz:) Kitler 3.5 Pound yaklaşık 8 TL. ELF sık sık free shipping yapıyor takip ederseniz çok rahat yakalarsınız...

                                          Sağdaki:Dark    Soldaki: Medium
Ben tekrar alsam kesinlikle mediumunu alırım, darkı kullanırken çok az kullanıyordum düşünün 3 ay kullandım ve bu kadarcık eksilmiş.Ürün çok kullanışlı, fırçası da öyle. Önce eğimli fırça ile koyu renk kısımdan alıp kaş aralarını dolduruyoruz, daha sonra daha tombik olan fırça ile açık renk taraftan alıp sabitliyoruz. Ürünün aynalı olması da ayrıca güzel.
Sorularınız varsa ürünlerle ilgili , ben buralardayım:))

9 yorum:

  1. Genellikle cheapsmellsden siparis veriyorum, bu yazini gordukten sonra hemen elfnin sitesine girdim. Elfden siparisleri eline ulasmis birisi olarak sana birkac soru sormak istiyorum.Siparisler kac gunde eline geciyor? Urun kalitesi nasil? Ben de sepetimi doldurmaya devam edeyim bu arada:)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle elfin uk sitesinden Türkiye gönderimi olduğunu hatırlatayım. Siparişler en fazla 5 iş gününde elimde oldu hep.(3 siparişim oldu) . Ürün kalitelerine gelince studio serisinin ürünleri oldukça kaliteli (özellikle fırçaları). Normal serinin fırçalarından pek memnnun kalmadım ama lipglossları falan gayet güzel. yandaki etiketlerden elf i seçerek elf siprişlermı görebilirsin:)

    YanıtlaSil
  3. Cok tesekkur ederim yardimin icin,elf nin sayfasinda kayboldum:)

    YanıtlaSil
  4. sen pound deöişsin ama sitede eoru gözukuyo.€ olarak alıyorlar hesabı.
    baska bir sitesimi var elfin :)

    YanıtlaSil
  5. http://www.eyeslipsface.co.uk/ benim bahsettiğim site site eklentisi olan uk (United Kingdom) demek yani İngiltere , İngilterenin para birimi de pounddur, nitekin sitede de fiyatlar pound üstünden yani £:)

    YanıtlaSil
  6. Bende tam ürünü düşünüyordum o yüzden 2 renk karşılaştırman çok iyi oldu yalnız renk farklılığı fotoğraflarda pek anlaşılmıyor. Normal koyu kahve kaş rengim var, dark mı alsam medium'mu karar veremedim. Çok kararsın koyu olsun tabiki istemiyorum fakat açık kahve dursun da istemem. Medium'u keşke kaşlarında sürülmüş halini öncesi/sonrası şeklinde fotoğraflasaydın veya fotoğraflama imkanın var mı acaba ? çok faydası olurdu gerçekten.

    YanıtlaSil
  7. Bence kesinlikle medium almalısın, açık durmuyor. Dark simmmsiyah kaşlılar için:) en yakın zamanda kaşa sürülmüş halini swatchlayacağım

    YanıtlaSil
  8. O zaman şimdiden teşekkürler, beklemedeyim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...