11 Eylül 2010 Cumartesi

Parfümlerim Postu:) (Cacharel NOA, Davidoff ECHO,Givenchy Very Irresistable)

Şu an 3 tane parfümüm var aslında hepsinin kokusunu çok seviyorum ama parfüm konusunda dertliyim dostlar:( Tek tek bakalım parfümlerime..
Givenchy Very Irresistable (30 ml EDT & 100ml body lotion): Bu benim gözümün nuru olur:) Üniversite boyunca  bu parfümü kullandım nerde ucuz bulursam (ki pek uygun fiyatlı bir parfüm olduğu söylenemez) oradan aldım ,bazen hepsiburadadan bazen tekin acar'dan. Bu parfüm benim tenimde kalıcı olmayı başarabilen nadir parfümlerden,mis gibi çiçek kokusu. Resimde acayip ucuz bulup( 30 ml 35 TL) ykmden aldığım mini boyu ve bir sene öne falan kofre halinde hepsiburadadan aldığımda içinden çıkan ve malesef bitmeye yüz tutmuş body lotionu. Bu parfümün 30 ml si özel günlerden önce ykm de boyner de tekin acar da falan indirime giriyor görürseniz kaçırmayın bana da haber verin:) Bu parfümü çok uzun zamandır kullandığım için okul biter bitmez yeni parfüm arayışlarına girdim veeeeeeeeeee:
Davidoff Echo Woman(75 ml EDT): Bir gün Cepa'daki Douglas ta güya indirime girmiş parfümlere bakarken bu parfümün testerını kokladım ama tenime sıkamadım çünkü bitmişti:( Neyse kokusunu çok beğendim girdim çileğe aldım aynı gün. Geldiğinde mutluluktan uçuyordum sürdüm sürüştürdüm çıktım o gün evden ve bir saat sonra kokunun yerinde yeller esiyordu. Gerçekten 1 saat bile kalmıyor hatta sanırım yarım saat bile kalmıyor. Çileğe bu kadar güvenmesem sahte mi diyeceğim ama yok değil , sorun bende:( Kokusunu çok sevdiğimden bir ara sırf koksun diye 10 fıs sıkıyordum neredeyse ama yok yine yok ,artık köşede bekliyor, ileride bir satış blogu olayın girersem ilk satışa koyacaklarım arasında:( Aslında gerçekten çok güzel bir koku ama benim tenimde kalmıyor işte..
Cacharel NOA(100 ml EDT):Echoyla yaşadığım hayal kırıklığının ardından gidi geldikçe parfüm testerlarına bakıyordum. Bir gün Tekin Acar'da NOA Dream diye bir parfüm sıktım bileğime ve bütün gün buram buram, mis gibi pudra ve çiçek koktu. Dedim alıyorum ben bunu gelir gelmez açtım çileği baktım ,cheapsmells'e baktım ama o da ne NOA Dream yok zaten discontinuous bir ürün olduğunu söylemişlerdi. Sabırsızım ya NOA yla NOA Dream arasında en fazla alt notalarda ufak bir fark vardır dedim strawberry'den aldım gitti. Geldiğinde yine Davidoff Echoyla yaşadıklarımı yaşadım:( Yine tenime uymayan  bir parfüm.. Gördüğünüz gibi 5 ml bile kullanmadım belki ilerde satış ya da takas olayına girersem diye bekletiyorum..

Bayramdan önce de hepsiburada'dan Calvin Klein Euphoria EDP 100 ml ısmarladım indirimdeydi ( 100ml =135 TL) gelince yorumlarımı yazarım ,bundan umutluyum ama umutlu olmaya korkuyorum:(

1 yorum:

  1. Merhaba cacharel noa nın son durumu nedir acaba benim elimde naomi camppbell classic var isterseniz takas edebiliriz yada ne kadara sattığınızı öğrenebilrmiyim ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...