7 Eylül 2010 Salı

İlk Elf Alışverişim :)

İlk Elf alışverişimi yaklaşık 1 ay önce bütün blogları hatim ettikten sonra yaptım:) Zaten alışveriş yapmak için free shipping maili gelmesini bekliyordum fakat maili geç gördüğüm için almak istediğim bazı ürünleri alamadım. Neredeyse hiç bir fırça kalmamıştı ne studio serisinde ne normal seride:( Ama yine de alacak bir şeyler buldum tabi=) Bu arada kargom 3 haftada geldi baya uzun bir süre aslında ama bulunduğum semtin ptt dağıtım şubesinin iyi çalışmadığıdnan şüpheleniyorum ciddi anlamda çünkü birlikte sipariş verdiğim arkadaşımıın kargosu aynı ilde olmamıza rağmen 1 haftada geldi: :( 
Unutmadan elf amerika sitesinden alışveriş yapmaya kalkmayın türkiyeye gönderim yok malesef 3 katı fazla verip uk sitesinden alışveriş yapmak zorundayız:(  (http://www.eyeslipsface.co.uk/)
Önce toplu 1 resimle başlayalım:





Aldığım ürünleri renklerini ve memnuniyetimi tek tek resimli olarak açıklayayım alışveriş yapmak isteyenlere..



1)All Over Color Stick: Ben pink lemonade renginden aldım.. Eh işte diyebileceğim bir ürün göz dudak ve yanak için kullanılabiliyormuş ama ben allık harici bir kullanımını düşünemiyorum.. Allık olarak da sürümü toz allıklardan daha zor çok hafif simli. Ama 1.5 sterlin verilir mi verilir...

2)Hypershine Lip Gloss: Blossom rengi.. Ben çok sevdim bu iki glossu da renkleri belli belirsiz sürümleri çok kolay... benim dudaklarım incecik olduğu için öyle iddialı renkler komik duruyor..
3)Luscious Liquid Lipstick: Ben Baby lips rengini aldım yukarıda yazığım gibi işte bunu da sevdim diğerinden tek farkı bunun ucunda sünger gibi bir şey var diğerinde gloss fırçası.. Bunun sürümü bir derece daha kolay bana göre!
4)Eyebrow Kit: İşte alışverişimin asıl nedeni .Normalde kaşlarımı belirginleştirmek için kahverengi far kullanırdım ama bu kiti duyduktan sonra almayı da kafama koydum. Malesef medium rengi stokta olmadığı için dark aldım ve bana biraz koyu geldi:( koyu kahve kısmını pek kullanamıyorum ama jel kısmı da baya koyu bir ton olduğundan hem jel olarak hem de renk verici olarak kullanıyorum baya kullanışlı bir kit.
5)Studio Mini Eyelash Curler: İşte bunu sakın almayın diyebilirim. Normal boy kıvırıcı kalmadığından minisini almıştım daha kullanışlı bile olabileceğini ümit ederek:( Ama nerdeee.. Hiç bir işe yaramıyor o kadar küçük ki kirpik tutma kısmı ancak 3 hamlede yapabiliyorsunuz bu sefer de tutaların arası ayrık kalıyor kısacası hayal kırıklığı:( ( Bir de 3.5 sterlin vermiştim 8 liraya burdan da alırdım)

İşte ilk postum :) Umarım çok acemice yazmamışımdır... Sevdim ben bu blog işini:)

2 yorum:

  1. Hoşgeldin o zaman, ben de yazdıklarını bir çırpıda okudum :)

    YanıtlaSil
  2. :) Çok teşekkür ederim biliyorum şimdilik biraz acemice.. Ama çok severek uğraşıyorum gerçekten umarım bu şekilde devam eder...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...