11 Eylül 2010 Cumartesi

Eco Tools Fırçaları

   EDIT: Flormar fırça setinde yaşadığım hayal kırıklığının ardından gözümü kararttım flormardan kötü olamaz diyip ebayde yorumları baya iyi bir satıcıdan ikinci seti aldım. Kargo dahil 6.99$ bakalım nasıl çıkacaklar..
Bu postta size aldığım fırçaları tanıtacağım demek isterdim ama olmuyor işte:( Ben bu fırçalardan istiyorum hem de çok postu bu!
Biri bana gelsin desin ki bu fırçaları şu siteden alabilirsin ben aldım hiç sorun yaşamadım:) 
Ben sadece ebayda bulabildim, ebaydeki satıcılar da hep Çin'den güvenemiyorum:(
Bir taraftan da diyorum ki amaaan eco toolsun da mı sahtesi olacak al gitsin:)
Ne yapayım ben şimdi , bir akıl verin:)

11 yorum:

  1. ilk kez duyuyorum bunu özelliği nedir? günlerdir beklediğim mac föndöten fırçam geldi:) dubaiye giden arkadasımdan istemiştim buradakine göre biraz ucuz, şimdi gözüm gibi bakıyorum ona:)senin mac le aran nasıl?:)

    YanıtlaSil
  2. Ben öğrencilikten çıkıp işe başlayalı iki ay falan oluyor dolayısıyla mac kalitesinde ve pahasında ürünlere yeni geçiş yapıyorum:) Ama hergün brigettesboutique.com a girip sepete birkaç dazzleglass atıp 5 dk sonra vazgeçiyorum:) çünkü gerçek mi değil mi anlayacak seviyede değilim henüz ve mac sahtesi bol bir firma:) Eco tools'a gelince bambu saplı ve doğal yenilenebilir malzemeden yapılıyormuş ürünlerini fiyatına göre oldukça kaliteli buluyorlar yurtdışı forumlarında. Yaklaşık 12 $ 6 parça setleri, fiyat baya uygun:)

    YanıtlaSil
  3. haklısın :) ben de her ay ayrı bi ihtiyacımı almaya çalısıyorum kredi kartım şişmesin diye:) hım doğaldan yana olmak çok güzel bu markayı duymam iyi oldu belki bi gün karşıma çıkar sana da haber veririm:)

    YanıtlaSil
  4. Gün gelir de Amerika'ya gidersem herhalde dönüş uçağım kalkana kadar drugstore lardan çıkmayacağım işte o zaman sana da bir eco tools kapar getiririm.. Hayal dünyası işte:) İnsanın kendine dur demesi çok zor bu alışveriiş konusunda , galiba bundan 10 yıl sonra hiç birikimi olmayan orta yaşlı kokoş bir hanım olup çıkacağım:)

    YanıtlaSil
  5. işte o kişi benim:)) limangoda kendileri su an mevcut:) hemen girip bakmalısın

    YanıtlaSil
  6. :) teşşekür ederim baktım hemen.. Ama biraz pahalı sanki :( normalde 9 $ bu fırça setleri burda 42 falan:(

    YanıtlaSil
  7. evet malesefffff
    kargoyla beraber artıoo epeyce gereksizz bencee

    YanıtlaSil
  8. Canım bi blogdan okuduğuma göre bu fırçalar artık Kipalarda satılıyormuş. Ayrıntılara şurdan bakabilirsin http://deemake-up.blogspot.com/2010/10/ecotools-makyaj-frcalar-kipada.html

    YanıtlaSil
  9. Süpermiş canım inceliyorum hemen

    YanıtlaSil
  10. ben de geçen gün üsküdar'da bir kozmetik markette gördüm.ya tshop'tu ya cosmocity

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...