18 Eylül 2010 Cumartesi

Bir Maybelline Postu...

Maybelline çok tercih ettiğim bir marka değildi aslında. Bu sene anneler gününde CarrefourSa'da bütün kozmetik ürünlerinde %50 indirim varken bir kaç ürününü deneyim dedim, uzun zaman geçtiğinden fiyatları hatırlamıyorum.( Bu arada kozmetik ihtiyaçlarını biriktirip anneler günü,kadınlar günü gibi günlerde yapmak lazım ayrım yapmaksınızın bütün ürünlerde %50 indirim uyguluyorlar.)

Maybelline Affinitone Allık- 57 Peach:Ben bu allığı hiç mi hiç sevmedim :( Allık fırçaya zor geliyor pigmentasyonu çok kötü, fırçası çok sert, ne simli ne simsiz ortada bir yerde. Ben rengini de sevemedm gitti aldığım gibi duruyor:(
Maybelline watershinegloss- 08 strawbeey carats: Bu glossdan çok memnunum ,fırçası güzel, sürümü kolay, öyle hemen silinip gitmiyor. Ve asıl sevme nedenim rengi, bu renge bayıldım şiddetle tavsiye ederim. ( Bu gloss çoğu yerde 15-16 TL civarında iken Kentpark Rossman'da 9 TL dikkatimi çekmişti,bilginize:)) Azalmamış gibi göründüğüne bakmayın şöyle bir çalkaladım kötü görünmesin diye,yoksa yarıyı geçtim:)
Maybelline Colorsensational Ruj-162 feel pink: (Parmak izimin kusuruna bakmayın:)) İşte bu ruj için maybelline'i sevebilirim. Süper bir rengi var, yumuşacık, bir daha da alır mıyım? Almam mı ya:)

Maybelline ürünleri hakkında önerileri olan varsa paylaşalım:)

4 yorum:

  1. cnmmm güle güle kullan ürünlerini bn bunların hepsinin farklı renklerini dededimde allık kötü cidden..:S ayrıca bnde özel günlerde yarı fiytına alyorum son 1yıldır fln.. son olarak bi gloss'u cıkmış kare bi haznesi var gözüm onda cok güzel de renkleri var

    YanıtlaSil
  2. hayvanlar üzerinde test yapan hiç bi markayı kullanmıyorum! :/

    YanıtlaSil
  3. Ayshenur:Biliyorum o glossu sanırım ben de bakmıştım ama ev gloss doldu:( Teşekkür ederim canım:)
    mercan:Ben pek dikkat etmiyorum ona açıkcası ama dikkat etmek lazım haklısın..

    YanıtlaSil
  4. o glossu ben de çok seviyorum. hatta 3. sefer aldım, sarışın tiplere çok yakışıyor, romantik bir renk diyebilirim:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...