28 Aralık 2010 Salı

Yeni Yıl Elbisesi Olur mu Bundan??

Bu elbiseyi geçen sene almıştım, daha etiketini bile çıkarmadım, hiç giyinmeye fırsatım olmadı( birazcık kısa). Only marka (Jack&Jones un bayan versiyonu), inanılmaz bir indirimle 20 TL'ye almıştım. Peki sizce yıbaşında bu elbise giyilir mi?????
Elbise iki kat üstte delikli delikli desenli kumaş var altta düz siyah, kolları balon kol, kol kısmında astar yok sadece delikli kumaş.. Eveet ne diyorsunuz?

11 yorum:

  1. neden olmasın bana gayet hoş göründü,diğer bakımlarlada kombinlerle bir araya gelince birde güzel bir bayan üstüne giyinince daha ne olabilir :)

    YanıtlaSil
  2. bence giyilir.niçin giyilmesinki süper duruyor. benim bunun benzeri bi elbisem var. Çok farklı kombinler yapmaya müsait. Renkli bir kemer veya çorapla farklı, yada dümdüz siyahla asil olabilirsin bence.. Ama altına topuklu şart;)

    YanıtlaSil
  3. bencede giyilir topuklu ayakkabı ile çok güzel olur bide ufak çantalardan ...

    YanıtlaSil
  4. tarzını pek bilmiyorum ama çok sade, biraz da spor duruyor,olmaz gibi :( bence tabi..

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok beğendim elbiseyi. Gece kıyafeti olarak çok uygun. Vurucu bir göz makyajı, kırmızı ojeler ve topuklu bir ayakkabıyla harika görünür bence:)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle giyilir, çok da cici olur... dantel gibi olduğu için her yere uyar bu elbise bence... eğer kısa olduğunu düşünüyosan kalın ama parlak olan siyah opak çoraplardan al canım...

    YanıtlaSil
  7. Bence elbise çok tatlıııı altına renkli çorap siyah ayakkabı, ya da siyah çorap renkli veya krem ayakkabıyla çook da güzel olur. Zaten takılar, makyaj, saç derken tamaaaaaam çok da şık olursun :)

    YanıtlaSil
  8. Bencede giyilir.Şık topuklu ayakkabı ve clucht çanta güzel bir makyaj süper.

    YanıtlaSil
  9. İç olarak kolsuz ve boğazlı siyah bir üstün üzerine şapka olarak ressam şapkası gibi olan accessorize dekilerden takabilirsin.Siyah çorap ve düz binici botlarından (uçları kıvrılan) alabilirsin. Yada renkli bir çorapla Blair Waldorf tarzı yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  10. ben ce harika olur aksesuar ayakkabı çanta ve saç makyajj süpperrrr olursun:)

    YanıtlaSil
  11. Hepinize teşekkürler, giyme kararı aldım sayenizde:) Kullancağım çanta ayakkabı ve aksesuarları paylaşacağım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...