11 Aralık 2010 Cumartesi

Max Factor Eye Kohl Pencil - Black

Bu göz kalemini alış ve siparişime kavuşma hikayem BURADA ve BURADA . Kalemi cheapsmells'den yaklaşık 8 TL'ye almıştım. Fotolara ve yorumlara geçiyorum:

Öncelikle sürümü çok güzel , yumuşacık, bir kere geçtiğinizde dahi simsiyah bir renk yakalayabiliyorsunuz. Kalıcılığına gelince benim kullandığım göz kalemleri arasında en kalıcı olan diyebilirim rahatlıkla. Bende göz kalemleri sürdükten 2 saniye sonra falan dağılır genelde:))) Bu tatlıcık 4 5 saat e kadar dayandı, takdir ettim. Bu fiyata kesinlikle alınıp denenmesi gereken bir ürün.Türkiye satış fiyatını bilmemekle birlikte 30 TL civarında olduğunu tahmin ediyorum. Ve son olarak ben Max Factor markasını seviyorum, ya siz?

5 yorum:

  1. bende max factorun açılır kapanır siyah kalemini kullanıyorum inanaılmaz dayanıklı çok memnunum fakat ozamanlar cheapsmells'den haberim yoktu kazıklandım resmen o kalemde, bidahakine seninkinden deniycem kesinlikle:)güle güle kullan cnm:)

    YanıtlaSil
  2. :) cheapsmellsde açılıp kapanından da var canım:)

    YanıtlaSil
  3. ürünlerini hayvanlar üzerinde test eden firmaların ürünlerini alırken sizi bi daha düşünmeye davet ediyorum..

    YanıtlaSil
  4. Birkaç gündür araştırdım baya , dediğin gibi max factor ürünlerini hayvanlar üzerinde test ediyormuş ve bunu yapan baya bir firma var( L'orel Maybelline(bazı ürünelrini))sonra max factorun kutulrını inceledim üzerinde ne hayvanlarda test ediliyodur ne de edilmiyordur gibi bir ibare yok haliyle,demek ki edilmeyenler yazıyor sadece bundan sonra dikkat edeceğim

    YanıtlaSil
  5. duyarlı davrandığın için mutlu oldum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...