1 Aralık 2010 Çarşamba

Lovelyshoes Çizmelerim mi Gelmiş Ne?:)

Evet evettt geldiler sonunda, ve ben çok sevdim bu seferkileri. (Bir önceki siparişim için TIK TIK )Kaliteleri de orta bence, hatta iyiye yakın bile diyebilirim. İlk çizmelerimden çok daha kaliteliler, şans işi işte.

Numara konusunda da bir hint vereyi sizlere, ben nasıl olsa kapalı ayakkabı büyük olsa da olur diye bir numara büyük aldım, sorun yaşamadım ama kendi numaramı alsam da olurmuş hani. Sözün özü açık ayakkabı,topuklu ayakkabı falan alıyorsanız kendi numaranızı alın, ama böyle düz taban bot falan alıyorsanız bence bir numara büyük alıp garantileyebilirsiniz. Bu çizmecikleri China Post ile göndermelerini istedim ( en ucuzu o da hehe:)) Kargo dahil 40 TL falan tutmuştu sanırım..
Arkasındaki kurdelacıkları da ne şirin diii mii:)
Beni yeni bir lovelyshoes alışverişi bekler gibi görünüyor:) Bu çizmeyi seçerken sizlerden fikir almıştım sonuçsüper oldu, yine bir kaç seçeneğe inip size danışacağım:)
Bir de Charles&Keith de bir çanta beğendim , daha doğrusu bir çantaya bayıldım:) Ama daha önce hiç alışveriş yapmadım, bilen kullanan var mıı? kaliteli mi, indirime giriyor mu bu marka yoksa alayım mı bu aralar?

15 yorum:

  1. ne kadar ciciler,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. ay ben fiyonklarını yerim bunlarınn,güle güle kullan:)
    charles&keith ürünleri güzel ve kaliteli oluyo ama ara ara %50 indirime giriyo,hatta daha geçenlerde indirimdeydi gene..takip et,gene girer kesin ;)

    YanıtlaSil
  3. lovelyshoes ile tanışma alışverişi olaraktan, tavsiyen üzerine bunu alabilirim :) güle güle giy!

    YanıtlaSil
  4. pembe fiyonk teşekkürler:)
    j.d bugün gittim hemen ama indirim yoktu arada bakatım teşekkürler:)
    Kurbağa Prensesler: Teşekkürler çok güzel modeller gelmiş aslında:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de alsam diye bakıyorum kaç gündür ama china post ile gönderim seçeneği çıkmıyor, sadece ems görünüyor =( O da 15 dolara yakın bir fark yaratıyor.. Mail atıp nedenini soracağım ama önce sana sorayım, neden olduğunu biliyor musun acaba??

    YanıtlaSil
  6. Aslı nedenini bilmiyorum malesef ben iki alışverişimi de china post ile yaptım , tek ürün siparişlerinde china postla ems arasında baya bir fark oluyor, ama 2den fazla ürün alacaksan neredeyse aynı. Merak ettim çıkmamasının nedenini umarım china post Türkiye'ye gönderim yapmayı durdurmamıştır:(

    YanıtlaSil
  7. Pardon,seni de boşa korkutmuşum meğer jetonumun düşmesine birkaç dakika varmış =)) China Post'un şartı 2kg'dan fazla olmaması ya, ben 2kgyi geçtiğim için otomatik olarak çıkmıyormuş =)) Sen paypal ile ödeme yaptın değil mi??

    YanıtlaSil
  8. Evet ya doğru.. Sen birkaç parça ürün alıyorsun galiba çok merak ettim neler aldığını:) hemen yayınla alırsan:)

    YanıtlaSil
  9. 3 parçaydı,2'ye düşürünce halloldu hemen. 2 tane çizme seçtim, nasıl olsa okula arabayla gidip geliyorum, benim ayakkabılar ev ayakkabısı bile olsa fark etmiyor yani =)) Şimdi de sorunum paypal hesabımın olmaması, internet alışverişlerimi sanal kart ile yapıyorum hep. Ama bunda öyle bir seçenek göremedim :S Diğer seçenekler de 15 tl kadar ödeme gerektiriyor...

    YanıtlaSil
  10. Aslı ben paypal ile ödeme yaptım. Şimdi senin için diğer ödeme seçeneklerine baktım da pek karışıklar:( Ben senin yerinde olsam bir paypal hesabı açardım, hesap açma ücreti falan gerekmiyor ve internetten alışverişin en güvenilir yolu bence ayrıca çok rahat kredi kartını bir kere tanıtman yeterli.

    YanıtlaSil
  11. Bence de artık zamanı geldi, Paypal hesabım vardı zaten ama aktive etmemiştim... Yarın halledeyim, bitsin artık bu çile =))

    YanıtlaSil
  12. Bu lovely shoesun sitesine sürekli bakıyorum ama bir türlü cesaret edip alamadım.Bir sürü blogda lmit olduğu söyleniyor tek sipariş veriliyor mu yani?

    YanıtlaSil
  13. Eskiden vardi minimum order ama artik hicbir limit yok:)

    YanıtlaSil
  14. ben de alışveriş yaptım 5 6 gune kavusucam umarım ayakkabılarıma. umarım guzel çıkar da beğendiğim diğer ayakkabıları da alırım:) bu arada cizmelerin guzelmiş.
    http://kopiketinpembepanjurluevi.blogspot.com/2011/03/lovely-shoes.html benim ayakkabım da bu rengine bayıldım da aldım resmen.

    YanıtlaSil
  15. Canım çok güzel ayakkabılar seçmişsin gelir gelmez paylaş:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...