8 Ağustos 2012 Çarşamba

Taze Bittiler #12

Uzun zamandır bitenler yazısı yazmıyordum, sebebi de kronik üşengeçliğimden başka bir şey değil. Aslında şu an iki Taze Bittiler Postu daha çıkar bu blogdan:)




1) Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution ( 500 ml ) : Bu makyaj temizleme suyu/toniği her yerde görmekten sıkılmış olmalısınız, ben de ŞURADA anlatmışım kendimce ( pek ayrıntılı bir post olmamış, zaten eski yazılarımı beğenmez oldum:)). Kısaca bahsetmek gerekirse yüz makyajında ve göz makyajında (rimel hariç) başarılı, rimel konusunda biraz yetersiz. Ama her zaman bir yedeğini bulunduruğum, severek  kullandığım bir ürün. Bu biten ikinci ya da üçüncü şişem, stoklarım biterse tekrar alırım.

Ürün 500 ml ve 59.50 TL ( Genellikle 2 al 1 öde şeklinde kampanyalı satılıyor ) ( BURADA indirimde ve 2 şişe 47.60 TL )

2) The Body Shop RainForest Moisture Şampuan ( 400 ml ) : Bu şampuanı ve aynı serinin saç kremini ŞURADA tanıtmıştım. Saç kreminin gramajı şampuandan az olmasına rağmen kendisi hala banyoda sürünüyor, ama şampuanı bir çırpıda bitirdim, çok da sevdim. Buram buram bal kokan, çok güzel nemlendiren bir şampuan. TBS 2 al 1 öde yaparsa yeniden alırım, fakat uzun zamandır saç ürünlerinde 2 al 1 öde yapmıyorlar, hatta artık genel olarak kampanyalarını 2 al 1 öde şeklinde değil 3 al 2 öde şeklinde yapıyorlar, issssyeeeaaaannnnn!

FİYAT: 24.90 TL

3) Lancome Tonique Eclat (200 ml) : Bu toniği de bütün toniklerimi anlattığım BURADAKİ yazımda anlatmıştım. Oldukça alkollü, cildi yakan, geren bir tonik, zaten eksfoliye edici özellikli. Bana fazla alkollu geldiğinden fazla kullanmadım, ama sivilceli ciltlere öneririm. Ben zar zor bitirdim ve tekrar almam.

FİYAT: 55-60 TL ( Ben Strawberry zamanlarından 40 TL'ye almışım )

4) Clean & Clear Siyah Noktalar İçin Tonik (200 ml) : Bu Lancome'dan bile daha alkollu bir tonik:) Bunu da sivilceli ciltlere öneririm, ben sırtımda kullanıp bitirdim başka türlü bitiremezdim, bir daha almam sanırım . Aslında sivilce sıkma seanslarımın ardından iyi oluyor alkollü tonikler, şişliğini alıp kırmızılığını geçiriyor, çok ucuz bulursam alırım belki de bilemedim.

FİYAT: 15 TL civarında

5) Stila Oil Free Tinted Moisturizer SPF 30 - Light 03 ( 50 ml ) : Bu ürünü ve bir açık rengini BURADA ve BURADA anlatmıştım. O kadar bereketli bir üründü ki bitirebilmem benim kişisel zaferim olarak adlandırılabilir. Benim çok sevdiğim, karma cildime çok iyi gelen bir renkli nemlendirici, kapatıcılığı denediğim diğer renkli nemlendiriclerden daha iyi, yağsız olması güzel, SPF 30 yaz için bile hiç fena değil, bir tık daha akışkan kıvamlı olsa tadından yenmeyecek bir ürün benim için. Kendini bu aralar BURADA anlattığım BalmShelter ile aldatıyor olsam da biter bitmez yedeğini açtım ve ara sıra severek kullanmaya devam ediyorum. Yeni açtığım da biterse ve bulabilirsem yenisini kesinlikle alırım.

FİYAT: 20-25 TL ( Stila markası Türkiye'de satılmıyor, ben eskiden Cheapsmells sitesinden alıyordum, bir kez de Limango kampanyasından edindim )

6) Anastasya Rimel - Siyah : Bir alışverişim sırasında hediye olarak verilmişti, başarısız bir rimel. Fırçası fena değil ama fena dökülme yapıyor. Bir daha almam, hediye olarak verseler de istemem:)

FİYAT: -

7) Queen Helene Cocoa Butter El ve Vücut Losyonu ( 1 Litre ) : Bu devasa vücut losyonunu evimize yakın bir kozmetikçiden , uzun zaman önce satın almıştım. İlk aldığım zamanlarda saverek kullanıyordum fakat bir süre sonra kokusu beni baymaya başladı ve kenara attım. Geçen ay tekrar kullanmayı denediğimde yapısının bozulduğunu gördüm , kendisi yarısından biraz az kaldığı halde çöpü boyluyor malesef. Ürün fena değil ama bence fazla akışkan bir yapısı ve uzun kullanımda iç bayan bir kokusu var, denemek isterseniz küçük boylarını edinmenizi tavsiye ederim. Ben bir daha alacağımı sanmıyorum.

FİYAT: Ben 22-23 TL civarında bir fiyata almıştım.

8) LHB Tatlı Badem Yağı : Bir zamanlar saçıma aktardan aldığım yağları sürüyordum , o ara diğer yağlarla karıştırarak kullanıp bitirmiştim. Bildiğiniz badem yağı.

FİYAT : 5 TL

9) Lapitak Ayak Kremi Testerları : Bana gelen testerları kullanmaya devam ediyorum. Çok severek kulanıyorum, çok hızlı etki eden ve uygun fiyatlı bir ürün. Yakında markanın el kremiyle birlikte, ayak kremini  yorumladığım bir post yazacağım.

FİYAT : -

10) Christian Dior Capture XP Kırışık Kremi ve Clarins Göz Kremi Testerları: Bu iki testerı annem kullandı, ama blogum için yorumlaman lazım demiştim, bittikten sonra sordum, güzeldi işte dedi:)

FİYAT : -

11) Bioderma White Objective Leke Açıcı Krem : 2 ml'lik tester tabi ki herhangi bir etki gözlemlememe yetmedi, ama oldukça merak ettiğim, burnumdaki çillenmeler için denemek istediğim bir seri. Kremin yapısını sevdim, günlük nemlendirici olarak da makyaj altına kullanılabilecek bir yapısı vardı. Ürünün tam boyunu deneyebilirim.

FİYAT: -

12) Gliss Ultimate Repair Saç Maskesi Testerı : Bu paketi iki kerede bitirdim. Çok güzel bir kokusu var, böyle pasta gibi. Ama ben etkisinden hoşlanmadım, saçlarımı tel tel yaptı hacimsizleştirdi sanki. Tam boyunu almayı düşünmüyorum.

FİYAT: -

Belki yakın zamanda bir Taze Bittiler yazısı daha yazarım...

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Ben de hafta sonu bir 'bitenler' postu yapacağım, odam çöplüğe döndü. Hiç sevmediğim şey de çöp biriktirmek! Atayım kurtulayım.

    Queen Helene iherb'ten aldığım bi markaydı. Burada da bulunmasına sevindim. Normalde senin bayık dediğin kokuları seviyorum ama sıcaklar yüzünden midir nedir, tatlı kokuları kullanamaz oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakla bekliyorum yazını. Iherb'den alışveriş yapmayı ben de çok istiyordum, aklımd aolan birkaç ürün vardı ama ben alamadan yasak olayı çıktı. Ben pek tatlı kokulardan hoşlanmıyorum ama bu losyon zaten çok ağır kokmuyor, sadece 1 litre olduğundan bir süre sonra sıktı beni:)

      Sil
  2. Çok seviyorum bu postları.Ben de bayılıyorum Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution'a. Clean & clear tam bir kabus tonik ,ben de asla almam bir daha:) Yağlı ciltli olmama rağmen:D Badem yağı herzaman lazım:D
    Güle güle kullan ürünlerini,bol bol bitir ,bende okuyayım postlarını,sevgiler)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler , ben de bol bol bitirmeyi umuyorum yoksa annem beni bitirecek:)

      Sil
  3. aynen ayak bakım kremi süper..biodermayı da çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma çok klasik bir ürün , kurtarıcı gibi denemeni tavsiye ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...