3 Haziran 2012 Pazar

Eczanemizde.com Alışverişim

Çok uzun zamandır Avene Cleanance yüz yıkama jelini merak ediyordum, hem çok bereketli olduğu hem de çok güzel temizlediği söyleniyordu. Eczanemizde.com'da ikili set halinde indirimli olduğunu görünce , yüz yıkama jeli stoğum gittikçe büyüdüğü halde dayanamadım sepete attım:)

Uzun zaman önce John Frieda Dream Curls Styling Sprayi kullanmış ve fena bulmamıştım, bu aralar dalgalarım bozulduğu için tekrar şans vermek istedim ve sepete ekledim, umarım saçlarımı eski formuna kavuşturur.


Avene Cleanance Temizleme Jelini 200'er ml'lik  ikili  set halinde 57 TL'ye almış oldum, çok uyguna geldi.

Ürünü incelemek ve satın almak için TIK TIK!

John Frieda Dream Curls Şekillendirici Sprey ise 150 ml ve 24 TL'ye satın aldım.

Ürünü incelemek ve satın almak için TIK TIK!


Sipariş ödeme sayfasına yönlendirilirken çıkan Sipariş Notu kısmına ise tester gönderirlerse sevineceğimi yazmıştım, sanırım Avene Cleanance karma ve yağlı ciltlere uygun bir seri olduğundan, hep karma ciltler için testerlar göndermişler. Bence alışverişe uygun tester gönderilmesi oldukça güzel bir uygulama , testerların hepsi kullanabileceğim ve denemek istediğim ürünler oldu.

Bioderma Sebium Foaming Gel, Klorane şampuan, Bioderma Photoderm Solar Kompakt, Vichy Aqualia Thermal Light, Bioderma Sebium AKN ve Bioderma Photoderm SPF 30 yeni testerlarım, yeni bebişlerim:)

Bu arada bu siparişimi kredi kartıyla değil havale ile yaptım, prosedürü biraz anlatmak istedim. Siparişinizi tamamlarken ödeme türü olarak havale/eft seçiyorsunuz. Daha sonra sipariş tutarını eczanemizde.com hesaplarından birine (size uygun olan bankanınkine) havale/eft yolu ile gönderdikten sonra, BURADAN ödeme bildirim formu dolduruyorsunuz ve siparişiniz tamamlanıyor, zaten 1- 2 işgünü içerisinde de elinizde oluyor.

Online eczaneleri ve eczanemizde.com 'u keşfettikten sonra her zaman gittiğim eczanelere uğramaz oldum :)

Sevgiler...

10 yorum:

  1. avene den memnun kalacağını umuyorum.bu jelin kokusu çok hoş.ama cildin karmaysa birazcık kurutabilir.nemlendiricini sürmeyi ihmal etme.cleanance ın maskesini de tavsiye ederim sana,özellikle sivilce sorunu yaşıyorsan zaman zaman,gerçekten faydasını göreceksin.ha bir de diacneal diye lokal bir kremi var,sivilce ve siyah noktalara uyguluyorsun.acil durumlar için onu da almanı öneririm.iyi günlerde kullan bebişlerini ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim ayrınyılı yorum için. Sivilce sorununm yok ama cildim yağlıya dönük karma şöyle güzel temizleyecek bir jel arıyordum sanırım buldum da:)

      Sil
  2. Bende Avene yuz yikama jelini cok merak ediyorum. Benimki biter bitmez Avene alacam :) Gule gule kullan aldiklarini :)

    http://julianinguzellikdefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir paketini satacağım galiba baktım da yüz yıkama jellerim yığın olmuş:) Almak istersen satışları takip edebilirsin...

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. benim cildim karma ama avene hiç kuruma yapmadı bende.memnun kalacaksındır güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Avene ürünlerini genel olarak seviyorum zaten:)

      Sil
  5. güle güle kullan canım. spreyi merak ediyorum. sert mı yapıyor bukleleri canım.bende hafif jöle gibi birşey arıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım yakında blogda yorumlayacağım ama sert yapmıyor kesinlikle. Yalnız şöyle bir durum var saçların zaten dalgalıysa belirginleştiriyor sadece, saçlarında dalga yoksa işe yaramaz çok tutucu bir ürün değil.

      Sil
  6. Değerli Müşterilerimiz,
    Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.
    Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:
    Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….)
    Neden sadece talep eden müşterilerimize numune gönderiyoruz.
    Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
    İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz.
    Bununla beraber sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.
    Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.
    Saygılarımızla
    www.eczanemizde.com
    444 3 110

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...