1 Temmuz 2013 Pazartesi

L'oreal Absolut Repair Cellular Şampuan!

Bu şampuanın Cellular olmayan versiyonunu 2 yıl önce kullanmış ve BURADA yorumlamıştım. Hem ürün değiştiğinden hem de bu şampuanın hakkını veren bir post yazmadığımı düşündüğümden bir yazı daha hazırlamak istedim:)

Öncelikle siz de benim gibi şampuana önem vermeyen ve şampuanın etkisine inanmayanlardansanız, önyargılarınızı bir kenara bırakın, çünkü bu şampuan gerçekten etkili!




Şampuan aşırı yıpranmış saçlar için, ve saçı gerçekten neme doyuruyor. Ben bu şampuanı iki sene önce kullandığımda saç uçlarım berbat haldeydi , kırık doluydu, saçlarımı az az kestirip bir yandan da bu şampuanı kullanarak çok güzel toparlamıştım.

Şampuanın en güzel özelliğiyse saç kremine bile gerek bırakmaması. Ben saç kremi kullanmayı sevmiyorum, saçımda bıraktığı o yapış yapış his sanki ne kadar durulasam da tam anlamıyla geçmiyor.

Bu cellular versiyonu laktik asit içeriyormuş , ne işe yarıyor bilmiyorum açıkcası ama eski versiyonuyla arasında pek bir fark göremedim ben.

Hafif , krem gibi bir kokusu var.

Saçlarımda kepek ya da dökülme yapmadığı gibi bu şampuanı kullandığımda saçlarım daha parlak ve yumuşak oluyor.

Saçlarımın yağlanma periyodunu da etkilemedi.

Kısacası çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir şampuan ancak pahalı bir ürün ve sorunsuz saçlarınız varsa gereksiz olabilir. İşlem görmüş ve yıpranmış saçlarınız varsa mutlaka bir şans verin:)

Şampuanın 250 ml , 500 ml ve 1500 ml (salon boy) ürün gamı var. Bence 1500 ml tek kişinin kullanımı için çok fazla , 250 ml de çok az, 500 ml'lik boyu pompalı da olması nedeniyle en tercih edilesi olan. 500 ml'lik boyunu 45-60 TL arasında edinebilirsiniz. Kuaförlerde ve bazı internet sitelerinde satılıyor.
 

Sevgiler...


2 yorum:

  1. Bende paraya kıyıp kullanmaya başladım cidden çok süper şampuan, bloğumda yazısı var:) benim bloğumada beklerim...

    YanıtlaSil
  2. bloğunu sevdim:)) takipteyim ben de beklerim
    http://piiboutique.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...