5 Nisan 2012 Perşembe

Taze Bittiler #10

Blogumun 10. Taze Bittiler yazısıyla karşınızdayım:)
Evet makyaj malzemesi bitiremiyorum, çünkü hem çok az makyaj yapıyorum hem de benim kadar az makyaj yapan bir insan için fazla sayılabilecek sayıda makyaj malzemem var.
Ama bundan sonraki Taze Bittiler postlarımda bir adet makyaj malzemesi olacak, kendime söz veriyorum:)

Gelelim geçen ay bitirdiklerime;




1)SuperDrug Cream Shower - Silk: SuperDrug markası Rossman ve Watsons'larda satılıyor. Oldukça uygun fiyatlı ürünleri var , özellikle de duş jelleri çok çeşitli ,duş jellerinin bir çoğunu denedim, en sevdiklerim bu ve ballı olan. Benim için duş jelinde çok fazla değerlendirme kriteri yok , bu da sıradan bir duş jeli, güzel kokuyor ve oldukça uygun fiyatlı, TBS , Yves Rocher gibi markaların duş jellerini gereksiz pahalı buluyorsanız tavsiye edebilirim ama ben onları daha çok seviyorum:)
FİYAT: 1.99 TL (250 ml)

2)Nivea Double Effect  - White Senses: Nivea'nın bütün deodorantlarını çok seviyorum ve uzun zamandır Nivea'dan başka deodorant kullanmıyorum. Double effect serisi normal seriden daha etkili kesinlikle, terleme problemi yaşıyorsanız double effect'leri tercih edebilirsiniz. Ben sırf kokusunu beğendiğim için double effect almıştım.
FİYAT: 6 TL

3)The Body Shop Originals - Spiced Pumpkin Duş Jeli: TBS duş jellerini çok severek kullandığımı biliyorsunuz, Spiced Pumpkin Limited Edition bir ürün, Hallowen zamanında çıkmıştı yanılmıyorsam ve şu an satılmıyor. Bal kabağı ve çeşitli baharatlar içeriyor, alırken kokusunu çok sevmiştim ama duş jellerinde  daha hafif kokular seviyorum galiba zamanla ağır gelmeye başladı. Zaten genel olarak baharatlı kokularla aram pek iyi değildir, baharatlı http://alisverisdellysi.blogspot.com/2012/02/makyaj-temizleme-mendilleri.htmlparfümlerden hoşlanıyorsanız tam size göre bir ürün.
FİYAT: 9.90 TL (250 ml)

4)Vaseline A ve E Vitaminli Vücut Losyonu: Vaseline ürünlerinden ilk denediğim ürün bu losyon oldu. Öncelikle kokusunu çok sevdim, kakaolu olanın aksine oldukça hafif ve ferah bir kokusu var. Ben butterlardan ziyade losyon kıvamli vücut nemlendiricilerini tercih ediyorum çünkü butterların bıraktığı yağlı hissi sevmiyorum, hem de butterları sürmek daha zahmetli oluyor.Bu ürünün hem nemlendiriciliğini hem bıraktığı hissi çok sevdim, tekrar alabilirim, bir dahaki sefere Aloa Vera'lı olanını deneyebilirim.
FİYAT: 9 TL ( 400 ml)

5)Liquid Neutragena Yüz Yıkama Jeli: Bu ürünü tek kelimeyle "Berbat!" olarak tanımlayabilirim. Makyajı temizliyor olabilir ama bunu yapmak için yüze kösele gibi davranması gerekmiyor. Yüzü çok fazla geren ve kurutan, deterjana benzeyen bir ürün. Birkaç kez yüzümü yıkadım ondan sonra da makyaj fırçalarımı temizlemek için kullanıp bitirdim. Açıkcası fırçalarım bile daha iyisini hak ediyor:) Neyse ki bir indirim döneminde çok ucuza almıştım ( 6-7 TL gibi bir fiyata) . Sanırım normal fiyatı 15 TL civarında.

6)SebaMed Liquid Face & Body Wash: Bu ürünü çok severek kullandım , blogda da yazmıştım, yazısı için TIK TIK! Bunu bitirdim ama şişesini atmayacağım, 1000 ml'lik dev boy olan ürünü açtığımda bu şişeye de aktarıp kullanacağım . Elimdekileri bitirmeyi bekliyorum yeni şişeyi açmak için ama her an dayanamayıp açabilirim:)
FİYAT:14 TL (250 ml)

7) Cettua Makyaj Temizleme Mendilleri: Bu mendilleri de blogda yazmıştım, TIK TIK! . Kışın daha çok kullanıyordum bu mendilleri, şimdilerde pek elim gitmiyor. Ama elimin altında hep bir paket bulunduruyorum.
FİYAT: 1.90 TL ( 15 adet içeriyor)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. neutragena'yı hep merak ederdim.bu yazı iyi oldu canım.

    YanıtlaSil
  2. benimde makyaj malzemelerim hiç bitmez:( en cok biten şampuan ve duş jellerim olur

    YanıtlaSil
  3. ben de vaseline in aleo-vera lı losyonunu kullanıyorum. muhteşem kokuyor ama çok sıvı. Seversen yağsız ve sıvı yapıda kremleri al mutlaka canım.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bu duş jeli bana da bi yerden hediye geldi kullanacağım bakalım. Bloğunuz çok güzel takibe aldım. Bakım ürünlerini ve alışverişi gerçekten seviyorsunuz. İyi alışverişler..Bende beklerim. Sevgilerle..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...