8 Nisan 2012 Pazar

Luxy Box - Nisan

Nisan ayının Luxy Box'ı oldukça ismiyle müsemma bir kutu olmuş:) Deneme boy ürünler denemeyi zaten seviyorum , bunlar lüks ve bin düşünüp bir aldığımız ürünlerse daha da güzel oluyor. Kısacası umarım bundan sonraki aylarda da bu skaladaki markalar olur Luxy Box'da...



 Bu kutu tam anlamıyla baharlık bir kutu olmuş, gerek çok şık duran kurutulmuş papatyasıyla gerek buram buram çiçek kokmasıyla...


Her zamanki gibi kısaca ürünleri anlatan ve tam boy fiyatlarını listeyen kart...




Kutudan çıkanlara gelecek olursak;

Semipermanent Eyelashes: Kendiliğinden yapışkanlı yarıkalıcı bu kirpikler, özel günlerde kullanabileceğim bir ürün  oldu. Kutudan 45'lik olarak çıkan ürün normalde 80'lik kutularda 28.5 TL'ye satılıyor.


Blvgari Sabun: Normalde sabun kullanma alışkanlığı olmayan biriyim fakat bu sabun o kadar freş kokuyor ki en yakın zamanda deneyeceğim . Kutudan çıkan ürün 40 gr , orjinal boyu ise 150 gr ve 42 TL

Blvgari Duş Jeli: Duş jeli , sabun ve losyon aynı seriden ve haliyle hepsi aynı kokuya sahip. Bu da sabuna keza çok güzel kokuyor. Kutudan çıkan ürün 30 ml, orjinal boyu ise 200 ml ve 68 TL.

Blvgari Vücut Lasyonu: Diğer iki ürünle birlikte en yakın zamanda denenecek. Kutudan çıkan ürün 30 ml , orjinal ürün 150 ml ve 64 TL.

Gliss Ultimate Repair Mask: Bu da merak ettiğim bir seriydi, bu serinin deneme boy şampuanına da sahibim ve en kısa zamanda birlikte deneyeceğim.Kutudan çıkan ürün poşet tester fakat 10 ml , iki kullanımlık gider diye düşünüyorum. Orjinal ürün 200 ml ve 18 TL

Dior Capture XP: Bu ürünün açıklaması kartta yer almıyor sanırım geçen aylarda gönderilen bir ürün. Kırışıklık için olduğundan anneme transfer ediyorum. Fakat kutudan Dior marka bir ürün çıkması oldukça hoş.

Lanvin Parfums Şampuan: Lanvin'in parfümlerini severim ama şampuan oalyına yeni girmiş sanırım. Ürün 40 ml ve kendisiyle ilgili pek bilgi yok, merakla deneyeceğim.

Bu ayki LuxyBox'ı çok beğendiğim işin özü. Blvgari zaten sevdiğim bir marka ve Blvgari ağırlıklı bir kutu olması hoşuam gitti. Makyaj ürünü de olsa güzel olurdu tabi ama ben bakım ürünlerini daha çok sevdiğimden şikayetim yok:)

Ayda 19 TL ödeyerek yeni markalar denemek ve her ay değişen Luxy Box'a kargo ücreti ödemeden sahip olmak isterseniz TIK TIK!

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Canım çok güzel şeyler yollanmış Ama inanırmısın benim kafam karıştı... Vanilyaclub , luxybox ... vb. Hangisini almalyım?

    YanıtlaSil
  2. bunu nasıl sipariş vericez bi bilgi verebilirmisiniz acaba

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...