6 Ağustos 2011 Cumartesi

Ecotools Fırça Seti

Bu fırça setini Amerika'ya giden bir arkadaşıma getirttim, hatta 2 set istemiştim birini de blogda satacağım fiyat olarak 30 TL düşünüyorum almak isteyenler alisverisdellysi@hotmail.com 'a mail atabilirler. SATILDI
Bu sete ayılıp bayıldım desem yeridir. Fırçalar cidden çok kaliteli, almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum .  Ben 6 parçadan oluşan büyük boy fırça setini aldım, küçük boy setten zaten bende vardı.
Setimiz şöyle;

 Allık fırçası: Çok yumuşak , süper bir fırça . Aldığımdan beri allıklarımı bu fırça ile sürüyorum , çok memnunum.  Sırf bu fırça için bu set alınır ve sırf bu fırça için bile 30 TL uygun bir fiyat olur:)
 Far fırçası: Bu da oldukça yumuşak bir fırça, daha çok farı dağıtmak için kullanılabilir çünkü oldukça geniş .
 Concealer fırçası: Aslında şekli far fırçasıyla aynı sadece bu biraz daha yumuşak ve kıllarının rengi farklı. Ben çok kapatıcı kullanmıyorum , fondöten için de fazla küçük.
 Eyeliner fırçası: Ben hiç eyeliner kullanmıyorum ama açılı eyeliner fırçası arayanlar için uygun fiyatlı bir alternatif.
Kaş ve Kirpik fırçası: Bu setin olmasa da olurmuşu:) Ben hiç bu tip fırçaları kullanmıyorum ama hep ordan burdan çıkıyorlar işte ve bendekilerden pek bir farkı yok . Ama yine de fazla fırça göz çıkarmaz:)

Kısacası bu fiyata daha iyi bir set almak imkansız... Keşke bronzer ve fondöten fırçalarını da ısmarlasaymışım diyorum şimdi...Onları da buralardan bulmaya çalışacağım artık...

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Gratislerde bulabilirsin canım ayrı satılan concealer fırçası muhteşem bu arada bu set 35 TL Gratislerde güle güle kullan benim ecotools reviewımda burdaaa
    http://lifewithsalpi.blogspot.com/2011/07/ecotools-brush-reviews.html

    YanıtlaSil
  2. Ankara'da Gratis yok malesef:) Senin postun da çok güzel olmuş=)

    YanıtlaSil
  3. çeyiz araştırmalarındayım seninki gibi kapsamlı ve güzel blogları yoğun incelemeye aldım :)
    kafama bi şey takıldı neden bu kadar çok fırça seti aldın ki? :s bu kadar gerekli oluyor mu?
    ben farı bile çoğunlukla parmaklayarak kullandığım için alışamadım fırça olayına :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...