13 Mart 2011 Pazar

Vichy Normaderm Triactiv Serisi

Günaydın Ladies, ne güzel bir gün değil mi??:)

Yeni cilt bakım rutinimi sizlerle paylaşmak isterim: ta taaaaa...

Uzun zamandır TBS Seaweed tonik, yüz temileme jeli, nemlendirici kremi ve LA Roche Posay Hydreane Legere krem kullanıyordum, cilt bakım rutnimde. İki kremim de bitince uzun zamandır denemek istediğim Triactiv'e geçiş yapayım dedim. Soluğu eczanede aldım ( Ben dermo-kozmetik ürünlerini Ankara Kentpark AVM'deki eczaneden yapıyorum, marka ve ürün çeşitliliği güzel). Bu şirin kutulu kremi aldım fiyatı 39.90 TL, yanında yüz temizleme jeli bir süreliğine hediye, yalnız dikkat yüz temizleme jelini istemeyince vermiyorlar, büyük ihtimalle görevli bayan bilmediği için vermedi ama yine de aklınızda bulunsun.
Triactiv temzileme jelini henüz kullanmaya başlamadım çünkü hala Seaweedi bitiremedim. Nemlendiriciye gelince henüz 3 gündür kullandığımdan vaatleri hakkında bir yorum yapamayacağım, bu yorumu 3 ay sonraya bırakıp , kenara not alıyorum. Kremin kokusu hafif hoş br koku, rahatsız etceğini sanmıyorum. Yapısı La Roche Posay kadar hafif, jel yapılı değil ama çok ağır da değil. Emiciliği fena değil ama bu konuda da La Roche daha iyiydi. Bu ürünü sadece sivilceler ve gözenekler hakkındaki vaatleri için alabilirim, sadece matlaştırıcı ve nemlendirici olarak LA Roche Posay Hydreane Legere'i tercih ederim hem daha ucuz , hem daha iyi.
Bakalım 3 ay sonraki yorumlarım nasıl olacak bu ürün hakkında, bekleyelm görelim:)

İyi Pazarlar diliyorum herkese, bu güzel günün kıymetini bilin.. Miskinlik yapmak istiyorsanız miskinlik yapın, gezmek istiyorsaız gezin ama yapmak istediğiniz şeyi yapabilmenin tadını çıkarayı unutmayın:) ( Yoğun blogger Delly'den günün tavsiyesi :)))))

6 yorum:

  1. Nemlendiriciyi ben de çok merak ediyorum ama bir türlü sıra gelmedi. Arada başka şeyler görüp alıp alıp duruyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bu ürün sivilceli ciltler için daha uygun sanırım,bir arkadaşımda dün başladı kullanmaya,bende almamak için zor durdum ama benim cildime uygun değil:)

    YanıtlaSil
  3. ben kullandım ama bende hiç bi işe yaramadı..bide azmettim 3 ayımı falanda bitirdim ama tıkk :))
    umarım sende işe yarar,güle güle kullan bu arada ;))

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan bende aldım.bakalım sonuçlar nasıl olacak:)

    YanıtlaSil
  5. vichy ürünlerini göz çevrene sürmemeye dikkat et, beyaz noktalar oluşturuyor! ben de iki tane çıkmıştı, toplu iğne ile patlatıp kopardım, neyse ki yeni oluştuğu için iz falan oluşmamıştı! onun için ben şimdi uzak duruyorum vichy ürünlerinden...

    YanıtlaSil
  6. FashionAndMakeupFreak: Ben de aynen cnm=)
    özge: aslında benim cildim sivilceli değil ama sivilceye yatkın denilebilir, bolbol gözenekli=) Gözenek olayına fayda etcek mi merak ediyorum
    j.d: Teşekkürler cnm,umarım işe yarar, ama hyaramasa da nemlendirsin yeter:)
    pembe fiyonk: sen de güle güle kullan bekliyorum yorumlarrını:)
    Kitapçı Kız: Teşekkürler uyarı için ben hep nemlendirici sürerken gözüme de ince bir tabaka geçiyordum iyi oldu bunu duyduğum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...