15 Ocak 2011 Cumartesi

Sephora İndiriminden Payıma Düşenler

Sephora indirimine ilk gün ama akşam vakitleri gitmiştim, ( Panora) talan edilmiş miydi? evet. Neler kaçırdım ,neleri hemen tükettiler bilemiyorum, bilmek de istemiyorum:) Benim aldıklarıma gelecek olursak:
Sephora Ojeler: Tanesi 2 TL idi (normalde 7 TL). Ben üç renk aldım,en baştaki iki renk üçüncü katta anca şişedeki rengi veriyor, sondaki lacivertimsi renkse tek katta bile canlı görünüyor. Çok orjinal renkler var ama ben kalitelerini pek beğenmedim açıkcası. Bir de şişler miniminnacık, yanlış hatırlamıyorsam 2 ml.
Sephora Far: Numarasını hatırlamıyorum ama bu mat kahverengi farı 5 TL'ye aldım. Hep açık renkler kalmıştı maviler pembeler falan.. Benim açımdan tek sürülebilir renk buydu, aldım gitti.
Mineral Flowers Kremler: Biri Vücut losyonu, diğeri el kremi. Bu kremler mineral içerikli , öyle parabenmiş cartmış curtmuş içermiyor, ve inanılmaz güzel nemlendiriyor. Kuru ciltler için ve normal karma ciltler için iki çeşidi var. Bendeki normal karma ciltler için olan, cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra. Bu markayı hiç duymamıştım ama ambalajlarına vurulup aldım iyi ki de almışım. Tanesi 5 TL.
Yorumlar ve oje swatchları sonra gelecek,bu postu fazla geciktirmeden yapayım dedim ki almak istediğiniz olursa çok geç olmadan gidin alın, kremleri özellikle tavsiye ediyorum yolum düşerse ben de stoklayacağım.

14 yorum:

  1. ben ankamall'e gittim orası talan edilmemişti iyiki ilk günden:D bende aldım kremlerden ve gerçekten güzel çıktılar ;) bide büssürü oje aldım tutamadım kendimi :D farlardan falanda aldım ankamall'de güzel renkler vardı hep ben gittiğimde :) bu arada güle güle kullan tatlım yeni cicilerinin hepsini ;))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cnm yenilerini =) blog unu cok seviyorum. her girdigimde yeni bi post gormek mutlu ediyor beni =)bi de dior fond. review unu yapabilir misin? karma ciltlere uygun mudur ?

    YanıtlaSil
  3. ben de aldım o fardan ve 3. ojeden. güle güle kullanalım :)
    ojeler cidden çok küçük ama güzel renk veriyorlar. sırf denemek amaçlı 4 tane atmışım sepete :D

    açıkçası parlatıcı stoklarım diye düşünüyordum ama yazın 5 liraya satılan parlatıcıları 12 liraya sattılar bu indirimde. renk seçeneği de pek yoktu. hayal kırıklığım çok ciddi oldu o yüzden. sephoranın parlatıcılarını çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. Mineral Flowers! bunun yüz temizleme jelini kulllandım bi ara ,çok memnun kaldım açıkcası.içinde paraben olmaması ve göz çevresi için de kullanılabilir olması almak için oldukça geçerli sebepler,yalnız ürünün fiyatı miktarına göre oldukça fazlaydı, acaba indirim var mıdır?? yarın hemen gidip bakmalıyım:)) kaçar mı kaçmazz:))

    YanıtlaSil
  5. Blogunu izlemeye aldığım ilk kişi sensin bu yüzden bende yerin çok özel ve ayrıdır .Sanırım sınırlı sayıda blog izlenebiliyormuş eğer bir bilgin varsa nasıl izlediğimiz blogu izlemekten çıkarabiliyoruz çünkü;hakedenleri izlemek istiyorum artık(bu arada yorum yapamama sorunumu mozilla ile çözdüm:))

    YanıtlaSil
  6. j.d: Sen de güle güle kullan canım:)Keşke ankamalle gitseymişim orası çok kalabalık oluyor diye gitmedim ama panora sephorayı görmeliydin kaynıyordu:)
    LisaBella: Teşekkürler canım çok mutlu ettin beni :) fondoten yorumunu sınavlarımı atlatır atlatmaz yapacağım.Karma ciltler için fazlasıyla uygun:) ben de karma ciltliyim...
    Leah: Evet glosslar 12 liraydı ama yazın 5e satıldığını bilmiyordum süpermiş:(Ben hiç denemedim glosslarını ama lipsticklerini denedim çok güzel..Güle güle kullan canım ojelerini merak ettim:)

    YanıtlaSil
  7. mercan: bana bunu yapmayacaktın:( aklıma takıldı şimdi şu an gidip bakasım var:)Mineral flowers standı indirimin ilk günü gittiğimde bütün ürünlerde %50 indirim şeklinde çeşit çeşit ürün olan kocaman bir standdı ama ben ayrıntılı incelemedim , büyük ihtimal bahsettiğin temizleyici de oradaydı ve %50 indirimdeydi. Daha sonra gittiğimde Mineral Flowers standı yerinde yoktu duş jellerinin olduğu ufak bir standa sadece vücut ve el kremlerini koymuşlardı ve fiyatları 5e düşmüştü. Diğer ürünler bitti mi yoksa ben mi yerini göremedim bilmiyorum, ama bittiğini düşünmüyorum zira pek rabet görüyor gibi değildi indirimin ilk günü akşamı bütün stand hiç ellenmemiş gibi görünüyordu, diğer indirimli standlar talan edilmiş haldeydi. Yakın zamanda gider görürsem haber veririm:)

    YanıtlaSil
  8. bak şimdi benim de aklıma takıldı:s bugün tunalıdaydım ama bakmak aklıma gelmedi tüh

    YanıtlaSil
  9. Şu finallerim bir bitsin sephoraya yollanıyorum direk:)

    YanıtlaSil
  10. bugün gidip baktım tunlıdakine,sadece süt,gündüz ve gece kremi vardı kalmamış sanırım

    YanıtlaSil
  11. bende de mineral flowers ların maskesi vardı çok güzel bişi gerçekten ama indirime girdiğini bilmiyordum keşke gidip yedekleseydim :))

    YanıtlaSil
  12. mercan: Ben de sephora panoraya baktım bugün, söylediklerin kalmıştı bir de body butter ve maske:)
    tubiss: maskeler hala vardı fiyatları da 10 TL. Stok yapmak için çok geç değil:)

    YanıtlaSil
  13. yaa tüh gerçekten sevmiştim temizleyicisini

    YanıtlaSil
  14. normal olarak sephora ucuz mu? pek sanmıyorum ama çünkü çok iyi bir yer.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...