1 Ocak 2011 Cumartesi

Cheapsmells Siparişim 7 Günde Kapımda!

BURACIKTA anlattığım siparişim , beni şaşırtan bir hızla 6-7 günde geldi, hem de bu yılbaşı yoğunluğunda. Cheapsmellsi ve PTT'yi tebrik ediyorum:)

Kenzo Amour Florale Edition: 40 ml : 14.95 Pound
Max Factor, Masterpiece Beyond Length Mascara : 110 Blazing Black: 1.99 Pound

Yorumlar yakında:)

3 yorum:

  1. MErhaba... Ben birşeyi gerçekten çok merak ediyorum. Uzun süreden Strwaberry'den alışveriş yapıyorum. Fakat cheapsmells'i hiç denemedim. Biraz araştırdım ve ürünlerin özellikle parfümlerin orjinal olmaığından bahsedilmiş. Siz bir müşteri olarak bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler. İyi günler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! Ben aldığım parfümlerin de makyaj malzemelerinin de orjinal olduğunu düşünüyorum, hatta en ufak bir şüphembile yok bu konuda. Çünkü aldığım bütün ürüneleri daha önce tekin aar ve benzeri yerlerde denedim, inceledim ve taklit ürünleri az çok anlayacağımı düşünüyorum. Bence güvenilir bir site, zaten gerçek olmadığını ndüşündğpünzde anında paranızı iade ederler, diğer postlarımı okuduysanız benim kargom gelmediğinde tekrar yolladılar, bir farın rengini tam gri bulmadığımda farı hediye edip parasınnı iade ettiler. Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben de geçenlerde burdan bir alısveris yaptım, daha doğrusu yapmayı denedim. Bilgilerimi girdikten sonra iptal oldu sipariş ödeme düzgün gerçekleşmemiş... Neyse tamam dedim başka yerden alalım bir baktım kartımdan para cıkışı olmuş ama hala para bize ulaşmadı diyorlar param nerde bilmiyorum hala geri almaya calısıyorum 2 haftadır.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...