5 Ocak 2011 Çarşamba

Sephora Far Bazı

Bu bazı 2 3 hafta önce aldım, biraz kullanıp sonra yorumlayayım dedim. Ufacık , miniminnacık birşey, Sephora standında farların arasında satılıyor, bulabilene aşk olsun:) Ama zaten Sephora'da metrekareye 10 satış görevlisi düştüğünden, birinin yardıma koşması için kaşınızı 1 milimetre oynatmanız yeterli:)
Ben ilk kez far bazı kullanıyorum.Uygulama şeklim şöyle:
Ben Eco tools far fırçası ile bütün göz kapağıma uyguluyorum, 1 dk falan bekleyip fara geçiyorum.
İzlenimlerim şöyle:
Baz sayesinde farlarınızı tozlaşmadan ve hat şeklinde sürebiliyorsunuz.
Bu markadan dolayı mı yoksa bütün bazlarda aynı şey mi oluyor bilmiyorum ama, bazı sürdüğüm günlerde far göz kapağı çizgimde birikti bir kaç saat sonra ve bunu engellemek için napılır bilemiyorum.
Ben farın kalıcılığını artırdığını söyleyemeyeceğim bu ürün adına en azından.
Renkleri tam olarak uygulayabiliyorsunuz.
Küçük ama yine de uzun zaman gider gibi.
Artıları da eksileri de olan bir ürün, ama ilk kez baz kullandığımdan kesin bir şey söyleyemiyorum. Denenebilir gibi açıkcası..
FİYAT:15TL

13 yorum:

  1. :)) bu da mı yaptı ...
    bende de inglot far bazı var ,oda bririkme yapıyor hatta birkaç sonra değil hemen sonra ,hatta bloğumdaki makyaj videolarımda görüntülü hali bile var,nasıl biriktiği bazın kapağımda:)))..bana göre bu ürünler çok ta iş görmüyor,hatta çok ta gerekli değiller..
    en iyi baz,kullanacağın farın tonundan 3-4 ton açık olan fardır,altta açık olanıgeçip ,üstte esas farı sürünce canlı bir elde edilir ,birikmesiz olarak ...:)

    YanıtlaSil
  2. Ben MAC'in paint pot'larını far bazı olarak kullanıyorum, çok da memnunum. Ama fiyat olarak MAC'e kıyasla Sephora'nın ki oldukça uygunmuş, dediğin gibi denenebilir...
    Bu arada ilk paragrafa çok güldüm, gerçekten m2 ye 10 görevli düşüyor, off beni çok rahatsız ediyor bu durum! Hatta geçenlerde bir Sephora mağazasının önünden geçiyordum, içeride hiç müşteri yoktu...satış görevlileri müzik açmış deli gibi dans ediyorlardı içeride...o anda içeri girsem başıma ne gelirdi acaba :P

    YanıtlaSil
  3. sephora baz kötü zaten:( çizgilerde toplanıyor evet. Önlemek için bazın üstüne pudra sür belki fayda eder ama udpp öneririm beybi:(

    YanıtlaSil
  4. far bazı kullanmadım ama denemek isterim

    YanıtlaSil
  5. far bazının kötü olduğuna şaşırmadım bugüne kadar sephoradan aldığım hiçbirşeyden memnun kalmadım.makyaj temizleme suyu hariç:)

    YanıtlaSil
  6. NİL**Makyaj Arşivim: evet bu da:) Ben de ta keşke inglot alsaydım diye üzülüyordum, neyse ki üzülmeme gerek yokmuş:)
    makeupwithstyle: Şimdi Sephora indirimnden geliyorum o gözünün içine bakan sephora satış grevl,ilerinden eser yok yorgunluktan kırılıyorlardı rahat rhat gezdim hahaha:)Bu arada o an içeri girmemek akıllıca olurmuş:)
    Nah a Perfect day: Hiç duymamıştım udpp canım,bakayım bir.. Gerçi İllallah ettim baz olayına:)
    ssdesignbutik: Bütün sephoralarda bulabilirsin:)
    Dawn: ben rujlarından memnununum oldukça, bugün de far oje falan doldurdum bakalım beğenecekmiyim..

    YanıtlaSil
  7. Ben bugün kalem şeklinde far bazı aldım Sephora'dan. 8 liraydı.
    Aynı şekilde tekli farlar da 5 liraydı ve far bazı olarak kullanılabilir olanı vardı 15 numaraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu o mu acaba merak ettim?

    YanıtlaSil
  8. ben de bahsettiğin tekli farlardan aldım.. Bu onlardan değil, indirimde olanlar bildiğimiz toz farlar, bunun kremsi bir yapısı var ve tekli farlardan çok daha küçük. Ben özellikle baktım bu indirimde değildi..Kalem şeklinde far bazını hiç görmedim ama:(

    YanıtlaSil
  9. Hmm, ben de far bazlarini cok merak ediyorum, hic denemedim daha once. Gozlerim cok etli benim, far surdugumde hep bi problem cikiyor:D baz kullanarak belki bir sabitleme falan olur diye dusunuyorum. Sephorayi iyi bildim, atlarim bunu o zaman, tesekkurler :D

    YanıtlaSil
  10. Canım herkes maac paintpotları öneriyor aklında olsun=)

    YanıtlaSil
  11. Rossmannlarda satılan Rival marka far bazını tavsiye ederim. Hem 4-5tl hem de ciddi işe yarıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ardeco far bazı kesinlik şaşmam muhteşem diğer markalarıda düşünmüyorum

      Sil
  12. http://kozmetikkedisii.blogspot.com/2012/12/sephora-far-baz.html

    bu yazında çalınmış..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...