13 Ocak 2011 Perşembe

NARS Orgasm Alık

Evet meşhur NARS allıkla karşınızdayım ladies. Ürün bana ulaşalı 2 ay falan oluyor ama postunu yazmayı unutmuşum:)


Ürün 4.5 gr ( MAC alıkalr 7 gr) . Sheer bir yapısı var, altın rengi parıltıları var yüze sürünce daha çok anlaşılıyor. Oldukça pigmenti bir yapısı var, renge pembe diyebiirim çok şeftaliye kaçan bir yanı yok,ama  öyle çok yoğun boya gibi bir renk değil, hatta yaptığım swatchu fotoğraflayamadım çünkü renk pek belli olmuyordu.Ben aldığım günden beri sık sık kullandım, kalıcılığı cidden çok iyi bütün gün ciltte kalıyor rahatlıkla. Ben ELF compexion brush kullanarak sürüyorum. Bu allık imkanı olan herkesin aması gereken bir allık bence.Kısacası BEĞENDİM:)

Bu caanım allığı cosme-de sitesinden almıştım. Normal fiyatı 31 $ ben 5 $ yeniüye indirimiyle 26$'a amıştım, yaklaşık 40 TL yani. Şu an stokta çoğu renk yok ama sık sık restock yapıyorlar..

3 yorum:

  1. alıp almama konusunda hep kararsız kaldığım bi allık bu nedense...Sertao var bende de ama bu aralar pembe allıklar cok ılgı çekiyo ama ben canlı renkleri sevıyorum sanırım bu çok doğal bi pembe öylemi cnm? iyi günlerde kullan ;)

    YanıtlaSil
  2. bende de duosu var ama sevmiyorum ben :) neden bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ben aldım bundan...ama 2 kez kullandıktan sonra ciddi yakışmadıgını anladım....gercekten isteyen varsa aldıgımdan düşün fiyata satmak isterim :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...