28 Ekim 2010 Perşembe

Max Factor Creme Puff Pudram ve Cheapsmells Maceram!

Yaklaşık 1.5 ay önce sipariş verdiğim Max factor creme puff pudrama kavuştum dün itibariyle. Süreç şöyle gelişti: siparişimi verdikten sonra 1 ay bekledim, gelen giden yok.. Mail atıp bildirdim cheapsmells'e , hemen geri döndüler istersem ürünü ek br ücret talep etmeden takrar gönderebileceklerini, ,istersem ürünün ücretini ödeyebileceklerini bildirdiler. Çok ucuza aldığım için tekrar göndermelerini istedim. Hemen ürünü tekrar gönderdiklerini 2 3 iş günü içinde ulaşmasını umduklarını söyleyen bir mail daha attılar. Tabi Türkiye'de posta işlerinin ne kadar yavaş işlediğini hala bilmiyorlar sanırım:) özellikle evimin bulunduğu semtin ptt'si inanılmaz yavaş çalışıyor. Takipli postayla bir şeyler aldığımda dikkat ediyorum ürün taa hong kong'tan bile türkiye'ye 1 2 günde gelirken , İstanbul posta dağıtımdan benim evime 7 günde geliyor, ciddi problemleri var bence.Neyse 1 hafta kadar sonra paketim geldi, vaay ne kadar çabuk geldi derken bir baktım, replacement olduğundan ürünü priority mail ile göndermişler, gerçekten 2 3 günde gelmesi gerekirken, ptt sağolsun 7 8 günde geldi. Ama cheapsmells müşteri hizmetlerini çok takdir ettim benim aldığım ürünün fiyatı artmıştı onlar tekrar gönderim yaptıkları zaman buna rağmen hiç bir ek ücret talep etmediler, hem de first class dan daha pahalı olan priority ile gönderdiler. Buradan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ladies.
Gelelim ürüne:

Ben Truly fair rengini almıştım, sanırım en açık renk budur. Ama un gibi beyaz değil öyle. Benim ten rengime tam uydu :) Gerçekten güzel,kapatıcılığı iyi, sürümü güzel. Yanında gönderdikleri uygulama süngeri tam bir looser:) Çok kötü,çok sert kullanıp da cildinizi çizmeyin.Ürün Türkiye'de 40-45 TL arasında satılıyor,Ben kargo dahil 4.96 Pounda yani yaklaşık 11 TL'ye aldım:)
Siz bu tip ürünleri fırça ile mi, sünger ile mi uyguluyorsunuz kızlar? Bu konularda çok cahilim:)

15 yorum:

  1. bende aynı pudradan aldım ama bazı sitelerde kdv fln eklemesi oluyormuş diye okudum acaba bu doğrumu bi bilgin varmı cnm?bide çektiğin sıkıntıları görünce takipli aldım:)

    YanıtlaSil
  2. Aaa daha dün akşam aynısını sipariş verdim, hatta twitterda renkler konusunda kıvrandım neredeyse =) Ama ben 4.96'ya alamadım, 6.98'e aldım... Burada bir yerde denediğimde parmakla sürmüştüm ama geldiğinde çok da kalıp gibi olmasın diye pudra fırçasıyla sürerim herhalde. Tam kapatıcılık olması için de fondöten fırçasıyla sürmek mantıklı olur galiba. Ptt büyük şehirlerde genelde sorun çıkartıyor sanırım ama bizimki gibi miniminnacık şehirlerde de tüm kargo firmalarından hızlı çalışıyor, ulaştığı gün hemen teslim ediyorlar ! Güle güle kullan, darısı benimkinin başına =)

    YanıtlaSil
  3. ben bide şehrimin adını yazmayı unuttumuşum ya böyle bişi olamaz:) allahtan posta kodunu yazdım mail attım ama daha dönmediler bakalım.İnş hepimiz ulaşırız pudralarımızaa:)

    YanıtlaSil
  4. Dawn: kdv eklemesi olmuyor cheapsmellsde ekstra hic bir ucret odemiyorsun. Sehri unutman kotu olmus, ama posta kodu kurtarir merak etme:)zaten takipli almissin sorun olmaz:) gule gule kullan simdiden
    Asli:ptt ye ates puskuruyorum sorma:) senin icin supermis ya ben de mi tasinsam zaten her seyimi internetten aliyorum:)6.9le de burafaki fiyatinin yarisindan aza geliyor zaten gule gule kullan simdiden sen de:)
    Bu arada sizin ten renginiz nasil ve hangi ton aldiniz pudralari kizlar?

    YanıtlaSil
  5. canım ben senden sonra almıştım biliyorsun ,benimkiler 5-7 güniçinde elimdeydi sorunsuz... ben de aynı rengi aldım ,açık buğday tenliyim bu arada..blogta makyaj resimlerime var bakarsın;)
    ben pudra fırçası ile kulanıyorum daha çok bu ürünü ... yada kendi süngerim ile uygulayıp ,fırça ile dağıtıyorum :)
    güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
  6. benim ten rengim açık ama ben daha önce deneyerek aldığım halde biraz koyu almışım medium beige var bnde kullanıyorum aslında kutuda koyu gb ama sürünce iyi oluyor daha öncede truly fair almıştım oda biraz pembemsi gb gelmişti.Kısacası Max factor un bu pudralarının renkleri çok sınırlı tam aradığım rengi bulamıyorum hemen hemen hepsini denedim en iyileri yinede bunlar.Ama çok ucuz diye bide sende görünce iki tane almadan edemedim medium beige ve truly fair beni masrafa soktun alışveriş dellysi:)

    YanıtlaSil
  7. Makyaj Arşivim:makyajların çok orjinal:) Ten rengimiz de neredeyse aynı, ben bir tık daha açık olabilirim:)Çok doğal durmuş pudra,benim bir pudra fırçası edinmem lazım:)
    Dawn:Gerçekten renkler çok sınırlı haklısın.Ama ucuz gerçekten iyi ki almışsın boşver , kullanıyoruz işte:)

    YanıtlaSil
  8. Bende bugün Max factor creme puff'un ikincisini aldım tabi 30 liraya kokuusu dışında kpatıcılığı sürümü her şeyi yerinde hacı yağı gibi kokuyor:) ama yine de vazgecemiyorum bu pudradan ben de 85 numarasını light n gay bu arada ben de bayağı beyazım ama bana ii geliyor

    YanıtlaSil
  9. dilek63: light'n gayi ben de kesinlikdle denemek istiyorum ama çok mu açık kaçar bilemedim

    YanıtlaSil
  10. Hayır kesinlikle denemelisin bence.Sürünce ciltle bütünleşiyor ve doğal duruyor canım.Ben altına excipial hydro sürüyorum çok hoş oluyor:)

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar maxfaktörün cream puffu ne kadarki bu kadar ucuz diyorsunuz?

    YanıtlaSil
  12. Nerden aldın ki bu kadar ucuza geldi?Ben indirimli olarak 35 liraya aldım:(ve hiç bir renk vermesi yok transparan olanını aldım yanlışlıkla,fondöten üstüne sabitleyici olarak kullanıyorum ve tüm gün dayanıyor.

    YanıtlaSil
  13. türkiyeden alışveriş için neler gerekli acaba paypal hesabına falan ihtiyaç varmı hangi kartlarla alışveriş yapılabiliyor ?

    YanıtlaSil
  14. Merhabalaar.Ayni siteden ben de alisveris yapmak istiyorum ama ulkeler arasinda Turkiye'yi goremedim.Yardimci olabilir misin ki ?

    YanıtlaSil
  15. Bu pudranın ciddi manada renk tonu problemi var bence.Sırf bu yüzden almaya korkuyorum.Beyaz tenliyim ama pembelesmek istemiyorum.55 numarası bu konuda iyi diye duydum senin bi' yorumun var mı ya canısı ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...