24 Ekim 2013 Perşembe

Yves Rocher Comme une Evidence Parfüm Serisi!

Bu aslında çook eskilerden beri yazılmayı bekleyen bir yazı. Bilenleriniz vardır Yves Rocher bu parfümün yeni bir versiyonunu çıkardı, ismi Comme une Evidence Intense. Klasik Evidence ile karşılaştırıldığında daha sıcak ve tatlı bir parfüm olduğu söyleniyor, henüz deneme fırsatım olmadı ama çok merak ediyorum, ilk mağaza ziyaretimde deneyeceğim. Yeni çıkan versiyonunu BURADAN inceleyebilirsiniz. Neyse bu parfümle ilgili yazılar görünce aklıma geldi ki ben uzun zamandır bayılarak kullandığım bu parfüm serisinin yazısını yazmamışım, fotoğrafları da eski klasörlerde bulunca yazmamak için bir sebep kalmadı:)



Ben parfümü senede iki kez olan büyük indirimlerin birinden 60-70 TL gibi bir fiyata almıştım. Bence bu fiyatı da indirimsiz fiyatını da hak eden bir parfüm.

  • İçeriğinde menekşe, inci çiçeği, gül ve paçuli var. Yani bütün notaları çiçeksi notalar (paçuli hariç). İnsanı kesinlikle baymayan, çok yumuşak ve çok feminen bir koku. Ben içeriğindeki her çiçeğe ayrı ayrı bayılırım zaten, bu kokuyu da çok seviyorum. Ağır, şekerli kokulardan hoşlananlar hafif bulabilir / sevmeyebilir.
  • Kalıcılığı orta seviyede bence. Uzun bir günü kurtarmaz ama bir kez tazelemek yeterli oluyor.
  • Bendeki EDP versiyonu. EDT, EDP ve Parfüm olmak üzere , sırasıyla daha yoğunlaşan versiyonları var.  EDT' nin kalıcılığının yetersiz olacağını düşünüyorum. Aslında parfüm olanı almayı düşünmüştüm ama 30 ml olduğundan vazgeçmiştim. Şimdi düşünüyorum da daha az kullanılacağından o da tercih edilebilir.
  • 50 ml EDP' nin normal satış fiyatı 105 TL. ( Şu an indirimli olarak 89 TL' ye satılıyor, daha büyük indirimler de yakalayabilirsiniz ) İncelemek ve satın almak için TIK TIK!

Vücut losyonunu ve deodorantı ise her ayın son günü yapılan kelebek günü indirimlerinden birinden almıştım.

  • Her ikisinin de kokuları parfümle aynı.
  • Deodorantla ilgili tek beğenmediğim şey mekanizması. Basımı zor ve ürün kesik kesik çıkıyor. Bunun haricinde kokusu zaten çok güzel. Bazen kıyafetlerimin üzerine sıkıyorum ve kokusunu uzun süre alabiliyorum, kalıcılığı da fena değil yani.
  • Vücut losyonunun kokusu çok hafif, oldukça akışkan bir yapısı var, kolaylıkla emiliyor, severek kullanıyorum.
  • Yan ürünler biraz lükse kaçıyor aslında ama ben parfümle birlikte en azından vücut losyonunu kullanmayı çok seviyorum. Bu ürünlerin fiyatları da çok yüksek değil zaten her ikisinin de indirimsiz fiyatları 28 TL. Vücut losyonu 200 ml, deodorant 100 ml. Vücut losyonunu BURADAN inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Deodorantın sayfasını bulamadım malesef.

Ben parfümü bitirmek üzereyim, vücut losyonu ve deodorantı da yarıladım, yan ürünlerden emin değilim ama parfümü bitirdiğimde bir indirimde yakalayıp almak istiyorum. Çiçek kokusu seven herkese tavsiye ederim.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Hayırlı olsun cnım,bunun kokusu hoş gayet bende çok sevmiştim güzel seçim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler evet çok hoş ve yumuşak bir parfüm:)

      Sil
  2. Bende alacagım en kısa zamnda bu parfumu testerı cok hoşuma gitti.Bana da beklerim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...