12 Ekim 2013 Cumartesi

Gratis Bayram İndirimi Alışverişi!

Bu sene kozmetik zincirleri kendini aştı , hangisi önce indirime gireceğini şaşırdı adeta:) Önce Rossman sonra Watsons son olarak da Gratis %50'ye varan indirimler yaptı. Ben bütün indirimleri beğendim aslında ama bu sene en başarılısı Rossman'dı sanki, hem her şey talan edilmemişti hem normalde indirime girmeyen birçok markada dahi %50 indirim vardı. Rossman alışverişimi de yakında yazarım ama Graitis indirimi devam ettiğinden bu yazıyı önce yazmak istedim.

Gratis'e indirimin ikinci günü akşam gittiğimden çoğu ürün tükenmişti. Aklımda The Balm'ın far bazı ve Maybelline jel eyeliner vardı ama her ikisi de kalmamıştı. Ben de her zaman kullandığım, hızlı tükettiğim ürünlerden aldım daha iyi oldu;



Benri Kare Pamuk: Severek kullanıyorum ama bence normal fiyatları biraz fazla. (4 TL  - %40 indirim)

Gİovanni 2Chic  Brazilian Keratin & Argan Yağlı Şampuan : Bu seriyi merak ediyordum, son kalan şampuanı aldım .( 21.5 TL -%40 indirim ) ( sanki bu şampuanın normal satış fiyatı daha azdı?? )

Sally Hansen Plum's the Word Oje : Sally Hansen'da ilk defa bu kadar indirim gördüm. Bir tek bu rengi beğendiğim için sepete attım. ( 14.5 TL - %50 indirim)

Kalyon Tırnak Bakım Yağı ve Tırnak Eti Temizleyici : Kalyon ürünlerini uzun zamandır merak ediyorum ama elimdeki Alessandro bakım yağının bitmesini bekliyordum. Bunlar 4.25 'er TL ikinciye %50 indirim vardı.

Crystal Essence Lavanta & Beyaz Çay Roll-on : Bu ürünü de çıktığından beri merak ediyorum, standda sadece bu kalmıştı, lavanta kokusuna çok bayılmadığım halde merakıma yenik düşüp aldım. ( 11 TL - %40 indirim)


The Balm far bazını paşa paşa gidip indirim yokken alma kararı aldım, zira hemen tükeniyor iki indirimdir. Benim de indirimin ilk günü erkenden mağazaya gitme lüksüm yok malesef:(

İyi Bayramlar....

11 yorum:

  1. the balmın far bazı tükenmiyor ki görevliyede sordum hiç gelmiyormuş uzun zamandır. İlk geldiğinde almıştım bir daha bulamadım umarım artık tekrar getirirler :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben birkaç hafta önce görmüştüm ama bayram geliyor diye almamıştım:(

      Sil
  2. the balm ın balm shelterıda kalmamıştı haksızlık değilmi ? bnde stoklama görevini yerine gtrdım ama daha yazmadım :) iyi günlerde kullan ıyı bayramlar tatlım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gittiğim Gratis'te vardı ama ben neredeyse iki yıldır bitiremediğim için almadım:) Sen de güzel günlerde kullan:)

      Sil
  3. Far bazını %50 indirim yokken almıştım bundan 10gün kadar önce 20 tl filandı.indirimlerde ben de erken gidemiyorum millete salça oluyorum bidaha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Far bazını indirimi beklemeden almak en mantıklısı

      Sil
  4. The Balmın far bazını ne indirim dönemlerinde ne de sonrasında sürekli gittiğim Gratislerde göremedim. Yani şu ana kadar daha hiç karşılaşamadım kendisi ile. Gratis pamuklarda v.s. gece zam yapıp sabah indirim yapmıştı maalesef. Güle güle kullan aldıklarını. Gİovanni Argan Yağlı şampuanı merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) İstanbul'da daha çabuk tükeniyor galiba ben indirim öncesinde görüyordum çünkü. Şampuanı iki kez kullandım şimdilik güzel gibi yazısını yazarım en kısa zamanda:)

      Sil
  5. şampuanı bende merak ettim:) iyi gunlerde kullan cok guzel seyler almıssın, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Yakında yazacağım şampuanı

      Sil
  6. Güle güle kullan aldıklarını,1690 kişi ben oldum :-D sally indirimini bende çok sevdim süper oldu benim içinde.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...