28 Temmuz 2013 Pazar

Gratis İndirimi Alışverişi!

Biliyorsunuz geçen hafta Gratis açılışının yıldönümünü bahane ederek bir indirim yapmıştı:) Benim ihtiyacım olan pek bir şey yoktu ama yine de en yakın Gratis mağazasını ziyaret etmeden edemedim! Neyse ki kendimi tutmayı başardım ve çoğu her zaman kullandığım ürünlerden oluşan minik ve hesaplı bir alışveriş yaptım.


1) The Balm Mai Billsbepaid Ruj: Arkadaşım kendine bu rujdan almak istiyordu ben de ona ortak aldım birer tane aldık:) The Balm'da bir alana bir bedava vardı normalde fiyatı 20 TL.

2) Franziskus Ayak Balsamı : Bu markanın  oldukça ucuz ürünleri var bu üründen başka gözüme çarpan ayak jeli ve bacak bakım ürünü vardı, keşke ayak jelini de alsaymışım. Normal fiyatı 3.25 TL üzerinden %40 indirim uygulandı.

3) Giovanni 2Chic Avakado ve Zeytinyağlı Durulanmayan Saç Bakım Losyonu: Bunu bir yanlışlık eseri sprey şeklindeki ürünün yerine aldım. Ama memnunum iyi ki yanlış almışım:) Yazısını yakıda yazarım. Normal fiyatı 19.75 TL üzerinden%40 indirim uygulandı.

4) Perfect Purity Naneli Ağız Çalkalama Suyu: Çok uzun zamandır Listerine kullanıyorum, bunu çok ucuz görünce denemek istedim, memnun kalırsam bununla devam edebilirim, iki çeşidi vardı. Fiyatı 3.5 TL ve bunun da üzerinden %40 indirim uygulandı.

5) La Ligne Ballı ve Sütlü Krem Duş Jeli : Bu da çok ucuz olduğu için denemek istedim, duş jeli her türlü tüketiliyor zaten. Fiyatı 3 TL yine üzerinden %40 düştü.

6) Colgate Optik Beyaz Diş Macunu: Daha önce bu diş macunundan kullanıp fena bulmamıştım, Colgate ürünlerinde de %40 indirim olduğunu gürünce hemen bir tane attım sepete. Normal fiyatı 12.75 TL.

Böyle küçücük bir alışverişti işte, tek gereksiz ürün The Balm ruj oldu keşke almasaydım çünkü çok fazla rujum var zaten. Diğer ürünlerin hepsi düzenli kullandığım ve bitirebildiğim ürünler olduğu için sorun yok:)


Sevgiler...

6 yorum:

  1. Oturduğm yer gratise çok uzak. Ancak anneler gününde gidiyorum. Aradaki indirimleri kaçırıyorum:( Güle güle kulan :) Duş jelini çok merak ettim. Gidersem bende alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan tatlim giovanni yi merak ettim bende

    YanıtlaSil
  3. Ayak jelinden kullanıyorum almanızı tavsiye ederim şahane bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. Bioderma Sensibio Eye Contour Gel gratite var mı?

    YanıtlaSil
  5. bende ayak losyununu kullanıyorum cok memnun oldugum icin ayak jelini de aldım gule gule kullan aldıklarını :)
    Benim blogma da beklerim .)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...