30 Mayıs 2013 Perşembe

YSL Manifesto Parfüm!

Bu parfüme aşığım arkadaşlar!

Aşağıya parfümün resmi! notalarını yazacağım ama bu parfüm benim için genel olarak çiçeksi bir yandan da çok çok hafif meyve ve şeker notaları da barındıran, misslerrr gibi kokan bir parfüm. Kesinlikle baş ağrıtmayacak/rahatsız etmeyecek kadar hafif. Parfümlerin kalıcılığı genelde tenimde az olur ama bu parfüm tenimde en uzun süre kalabilen parfüm. Sabah sıktığımda bile akşam eve geldiğimde hala kokusunu alabiliyorum. genel olarak çiçekli hafif parfümlerden hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim, hoş genel olarak çiçeksi parfümleri sevmeyen kardeşim bile bayıldı!


Bana YSL tarafından 10 ml'lik deneme boyu gönderilmişti, keşke hiç bitmese:) Ama bir gün malesef bitecek ben de gidip tıpış tıpış tam boyunu alacağım:)

Tek olumsuz yönü fiyatı olsa gerek, ama bu kadar kalıcı bir parfüm olduğu için fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Benim gördüğüm kadarıyla sadece EDP versiyonu var parfümün , zaten kalıcılık problemi yaşadığımdan genelde EDP tercih ediyorum.

Fiyat: 50 ml 170-220 TL aralığında
        100 ml 230-300 TL aralığında

Bu arada orjinal boyunun şişe tasarımı da çok şıkmış , makyaj masamı süsleyecek kendisi en yakın zamanda:)



Vadilerin yeşiline bürünmüş transparan zambak notaları, Manifesto’nun ince dokusuna bahar mutluluğunu taşıyor. Frenk üzümünden ışıltılı bir salkım, Manifesto’yu keskin, feminenliği vurgulayan bir edayla sarıp sarmalarken, odunsu akorlar sedir ve sandal ağacının esansları arasında bu feminenliği ikinci bir ten gibi hapsederek Manifesto Kadınını vanilya ve tonka fasulyesinin olgun ve dişi notalarıyla giydiriyor.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. kalıcılığını nasıl ölçüyorsunuz anlamadım ama bence 300 küsur ücret ödeyip aldığım ürün bunu haketmiyor...çok bilindik belki hypnotıc poison l instnat magic coco mad.kullamış biri olarak ilk defa çevremdekiler sen gitsen bile parfümün kalıyor demedi....bence hüzündü....

    YanıtlaSil
  2. ben de çok sevdim bu kokuyu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...