25 Şubat 2013 Pazartesi

Ufak Alışveriş

Uzun zamandır öyle toplu kozmetik alışverişi yapmıyorum ya ihtiyacım olan bakım ürünlerini alıyorum ya da çok hoşuma giden uygun fiyatlı birkaç makyaj malzemesinin dışına çıkmıyorum. Bu kural 8 Mart'ta bozulacak sanırım çünkü aklımda ufak tefek birkaç parça var:) Bir 8 mart Wish List yazısı hazırlayablirim, bir blogda görmüştüm güzel fikir.


İlk fotoğraftakiler tamamen ihtiyaç:)

1) Elseve Sıvı Saç Kremi : Sizlere ŞURADA  tanıttığım sıvı saç kremim bitmeye yüz tutunca bunu aldım, bence Gliss'lerden daha iyi nemlendirip yumuşatıyor , sevdim. Bir de beyaz kaplı olanı vardı birdahaki sefere onu alıp kullanacağım. 7 TL'ye aldım.

2) Arko Nem Gliserinli El Kremi : Bunu alalı baya oldu, Migros'un kozmetik kampanyasından almıştım. Çok güzel bir krem tam çantaya atmalık:) Kokusuna da bayılıyorum. 2.5 TL'ye aldım.

3) Listerine Ağız Gargarası : Bundan önce Colgate'in ağız gargarasını kullandım bence çok etkisiz bir ürün( bitenler  yazısında ayrıntılı yazarım) , Listerine'e geri döndüm. Bu hafif nane aromalı olan yine de gözlerinizi yaşartacak kadar yakıyor:) 500 ml boyu 12 TL.


İkinci fotoğraftakiler ihtiyaç dışı , lüzumsuz meraktan alınan ürünler;

1) Essence Home Sweet Home #2 Allık : Turuncu allıklara zaafım var her seferinde alıp, bir süre sonra beğenmeyip elimden çıkartıyorum. Bile bile yine aldım en azından ucuz ,kullanmazsam da desenine bakıp bakıp mutlu olurum:) Fiyatı 9.95 TL

2-3 ) Rimmel Kate Moss Rujlar : 16 ve 111 numara , her ikisini de ŞU YAZIMDA tanıtmıştım. İkisini de çok seviyorum fakat 111 sık kullanacağım bir renk değil. 16 günlük olarak kullanıp bitirebileceğim bir renk. İkisini 20 TL'ye almıştım.

Bu postun fotoğrafları berbat biliyorum:(

Sevgiler...

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...