22 Temmuz 2012 Pazar

Gratis Alışverişi

Biliyorsunuz geçen hafta Gratis yıldönümü şerefine indirim yapmıştı. Aslında anneler günü indiriminden aklımda kalan her şeyi almıştım, yine de indirimin son günü uğramadan ve aşağıdakileri almadan edemedim:)


The Balm'da %50, L'oreal , Maybelline ve Mañ Factor'de ise %40 oranında ciddi bir indirim vardı.  Maybelline Colour Tattoo'lara gidip gelip baktım ama almamayı başardım:)

Aldıklarıma gelince;

The Balm BalmShelter Renkli Nemlendirici Light/Medium ( Kardeşe:)) : 20 TL
The Balm Time Balm Fondöten Medium : 21.5 TL
Cettua  Yağ Emici Mendil : 2.25 TL
Cettua Burun Bantları : 3.90 TL ( Kardeşe:))

Balmların indirimli fiyatlarını yazdım.

Cettua markasında herhangi bir indirim yoktu ama kardeşim burun bantlarını düzenli olarak kullanıyor ve çok memnun, Anneler günü indiriminde onlar da yarı fiyatına satılıyordu stoklamadığıma pişmanım. Burun bantlarının yazısını yakında kendisine yazdırmayı planlıyorum, bloga yeni bir ses gelsin:)

Bu arada alışverişimi Ankara - Tepe Prime Gratis mağazasından yaptım, bunu belirtiyorum çünkü tavırlarıyla beni deli etmeyi başardılar. Alışverişimi kasada tamamlarken Tha Balm'ın makyaj çantası hediyesi olduğunu duyduğumu ellerinde varsa vermelerini rica ettim, kasadaki kadın bir dakika diyip diğer görevlinin yanına gitti, tesadüfen kardeşim de diğer görevlinin olduğu standın yakınlarındaydı ve konuşmalarına şahit olmuş, diğer görevli kasadaki görevliye yok kalmadı de ya da indirim zamanı veremiyoruz gibi bir şeyler söyle demiş, kasadaki görevli de bana aynen bunları söyledi , zaten bende ısrarcı olmadım yoksa sorun değil dedim. Ama sonrasında kardeşimden bu konuşmayı öğrenince deli oldum, hatta o kadar yolu geri dönüp çantanıza mı kaldık ne kadar çirkin bir tavır bu diye yüzlerine sayıp dökmemek için kendimi zor tuttum. Neyse zaten satış elemanlarının tester ve hediye ürünler konusundaki bu tavrına alışkınım ama bütün bloglarda o makyaj çantasını gördükçe o bayanlara iyice sinirlendim:)

Renkli nemlendiricinin yazısı BURADA! , fondöteni de yakında yazacağım.

Sevgiler...




18 yorum:

  1. Ben de birkaç kere Gratis çalışanlarının bu tür davranışlarına şahit olmuştum, bu konuda bir düzelme olmalı bence. Güle güle kullan hepsini (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayben:) Umarım Gratis yetkilileri görür bu yazıları

      Sil
  2. Şu yaptıkları ne kadar çirkin,bir çanta uğruna kendilerini küçültüyorlar.Ben de İzmir caddesindeki şubesinden alışverişimi yaptım,çantayı istedim.Görevli kalmadığını ancak geldiğinde ayırabileceklerini söyledi.Sonuçta biz alışveriş yapmak için gidiyoruz gerilmek için değil onlar da işlerini layıkıyla yapmak için çabalamalılar.Güleryüzden tatlı dilden kimseye zarar gelmez değil mi ama?
    Her neyse aldıklarınızı güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Çok haklısınız ben de gerçekten anlamıyorum 100 tane makyaj çantasını ne yapacaklarını, bence mağazalar her hediye üründen çalışanlarına da birer adet vermeli , çalışanlar da daha fazlası için bu kadar uğraş vermemeli

      Sil
  3. Yaptıkları muamele gerçekten çok kötüymüş , Allah a şükür ben böyle bir şeyle karşılaşmadım ama olsaydı da senin gibi sakin olamazdım canım , güle güle kullan hepsini ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sinirlendim aslında canım ama kardeşim sakinleştirdi:) Teşekkürler

      Sil
  4. Kardeşimle birlikte Ankara Ankamall Gratisten tam 200 tl lik alışveriş yaptım ve çantayı istediğimde önce öyle bir şey omadığını söylediler. Bende bloglardan okudugumu söyleyince ellerinde kalmadıgını söylediler. İşleri güçleri yalan olmuş. Haram olsun.'bu arada adsızdan göndermek zorunda kaldım giriş yapamadım :( '

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sorun değil, hep bu tavırlar bana denk gelir zaten demek ki sen de şanssızlardansın. Gerçekten sinir bir durum

      Sil
  5. ben cantayı demeden hemen elimizde kalmadı ama size başka bir makyaj cantası verelim deyip kırmızı hos bir tane verdiler gittiğim subede. tuhaf demek kafalarına göre. üzüldüm ben geri dönüp tartışırdım rezalete bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynısını yapacaktım ama kendimi zor tuttum. Ne güzel kibar ve ilgililermiş o mağazanın çalışanları

      Sil
  6. Mrb. iyi günlerde kullan hepsını.3 tane çekılışım var katılıp duyurursan sevınırım.
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/07/cantago-sponsorlugunda-yeni-cekilisim.html
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/07/dr-aviva-dan-5-kisiye-gunes-kremi-hediye.html
    http://myshimizu.blogspot.com/2012/07/ann-yvette-ile-2-kisiye-200-tl.html

    YanıtlaSil
  7. inanamıyorum bu tavırlarına. gerçekten çok sinirlendim. çoğu zaman ben de tanık oluyorum böyle şeylere. çalışanların tavırları konusunda düzeltilmeye gidilmeli. kimse denetlemiyor mu bunları bilmiyorum. hadi onu geçtim bir de genel anlamda bilgisizler sadece makyaj konusunda değil ürünler konusunda da... malesef.

    YanıtlaSil
  8. 'bayan' mı!!! Bir kadın kendi cinsine nasıl olur da 'bayan' gibi aşağılayıcı bir kelime kullanır. Bundan sonra umarım yazılarınızda ve günlük hayatınızda 'bayan' yerine 'kadın' ya da kibar olmanız gerekiyorsa 'hanımefendi'yi tercih edersiniz.
    Aradaki farkı anlamanız icin örnek vereyim hangisi daha hosunuza giderdi?
    'Bayan adınız nedir?' ya da ' Hanımefendi adınız nedir?'

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne saçmalıyorsun sen ya?!

      Sil
    2. Merhaba ;

      Ben böyle şeylere takılmıyorum , benim için bayan kelimesi kadın-kız çelişkisinde kalındığında kullanılan bir kelime değil, çünkü benim için böyle bir ayrım yok zaten. benim için kadın-kız-bayan birdir üçünü de kullanırken hiçbir şekilde çekinmem. Hatta bu çekingenliği yaşayanların bunu asıl umursayanlar ve altında bir şeyler arayanlar olduklarını düşünüyorum.

      Sil
    3. Size de merhaba,
      Öncelikle yanılmıyorsam yazınızdaki bayan kelimelerini cıkartmıssınız tesekkür ederim.
      Ayrıca yorumu ilk yanıtlayan arkadas zaten durumun farkında bile olmayacak kadar cahil gözüküyor en azından siz farkındasınız sevindim. İstediginiz kelimeyi kullanabilirsiniz tabi bu sizin seciminiz altında bi anlam yatmıyo zaten hic birinde. Sorun şu ki bayan kelimesi normalde bir hitabet kelimesidir yani 'bayan çalısan' değil 'kadın çalısan' olur. Yani 'hanımefendi çalısan' ne kadar sacmaysa 'bayan calısan' da o kadar sacmadır. Ancak kadınlar günlük hayatta kendi cinsiyetlerini gizlemeye o kadar alıştıgı icin bayan kelimesi böyle yerlesmiştir ağızlara. Sanal dünyada bile cinsiyetleriyle övünemez bi anlamda utanır olmuslardır.

      Sil
    4. Ah pardon 'bayan'lar hala duruyormus:D herneyse cok uzatmaya gerek yok zaten eger cinsiyet saklamak sizi ve okurlarınızı rahatsız etmiyorsa bir sıkıntı yok zaten. Blog'unuzda basarılar

      Sil
  9. bayan kelimesinin nesi seni rahatsız etti onu bir söyler misin sen? sanki küfredilmiş gibi konuşuyorsun. kimsenin cinsiyetinden utandığı filan yok da... senin gibi cahillikte level atlamış insanlar ancak başkalarını cahil olarak yaftalıyor işte. üzerine bir de cümleler kuruyor ki ne yazık.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...