17 Temmuz 2012 Salı

Çatlaklarla Savaş Yazı Dizisi - 1 - Lierac Phytolastil Serum Siparişi

Çatlak, tedavisi hala tam anlamıyla bulunamamış bir cilt problemi malesef. İnternetten biraz araştırma yaptığınızda birçok yöntem denendiğini, ama özellikle birkaç yıldan daha eski çatlakları tamamen tedavi etmenin neredeyse imkansız olduğunu görürsünüz. Daha önce konuyla ilgili birçok mail aldım, oldukça ilgi gören ve herkesin muzdarip olduğu bir konu olduğundan böyle bir yazı dizisi başlatmak istedim.

Kremler, serumlar, doğal yağların yanısıra karboksiterapi , kimyasal peeling ve lazer gibi uzman eşliğinde uygulanması gereken tedavi yöntemleri de var. Ben daha basit olan kozmetik ürünlerle tedaviyi seçtim ve uzun uzun araştırdım bu konuyu. Benim bacaklarımın üst kısımlarında 4-5 yıl önce oluştuklarını sandığım çatlaklarım var. Çatlaklara deva olabileceğini iddia eden birçok markanın çok çeşitli kremleri var , fakat ben seçimimi en güvenli bulduğum ve çatlak tedavisi konusunda ismini en çok duyurmuş olan LIERAC Markası'ndan yana kullandım.

LIERAC'ın çatlaklar için olan serisinin adı Phytolastil .Phytolastil serisinde jel ve ampul olmak üzere iki çeşit ürün var;

Phytolastil Jel :Hamilelik veya diyet sırasında(kilo değişimleri sırasında) kullanılması gereken , çatlak önleyici özellikli bir ürün, bu ürünün oluşmuş çatlakları tedavi etmek gibi bir özelliği yok. Araştırırken gördüğüm kadarıyla kilo değişimleri sırasında kullananlarda çatlak oluşumunu başarılı bir şekilde önlemiş. Ürün 100 ml'lik ambalajda satılıyor.

Phytolastil Serum: Bu ürün  kilo değişimleri sırasında çatlak oluşumunu önlemek için kullanıldığı gibi, kilo değişimlerinin ardından oluşmuş çatlakların görünümlerini azaltmak için de kullanılabiliyor. Kısacası jelden daha etkili ve konsantrayonu daha yüksek bir ürün. Tabi fiyatı da jelden daha yüksek. Ürün 20 adet 5 ml'lik serum içeren kutularda satılıyor.

Ben oluşan çatlakları tedavi etmek amaçlı bir ürün seçeceğimden serumu tercih ettim.

Alacağım ürüne karar verdikten sonra ise internetten fiyat araştırmasına başladım. En uygun fiyatı, zaten cilt bakım alışverişlerimde de sürekli tercihim olan  Eczanemizde.com'da buldum.  Lierac Phytolastil Serum özellikle 3 al 2 öde kampanyası dahilinde alındığında gerçekten çok çok uygun bir fiyata
( neredeyse jel fiyatına ) geliyor. Önce direk 3 al 2 öde ile,  3 kutu almayı düşünsem de bu tedaviye düzenli bir şekilde devam edeceğime emin olmak için öncelikle tek kutu ile başlamaya karar verdim ve Eczanemizde.com'dan siparişimi verdim. Her zamanki gibi 1 gün sonra siparişim elimdeydi.





 Tester eklemeyi de ihmal etmemişler :)

 Serumu ayrıntılı olarak bir sonraki postta anlatacağımdan fazla fotoğraf ve bilgi vermiyorum.

 Ürünü düzenli olarak kullanmayı başarabilirsem yakın zamanda 3 al 2 öde şeklinde olan seti satın alacağım ve böylece 4 kutu kullanmış olacağım ,bu yaklaşık 8 haftaya tekabül edecek ve  bu sayı tedavi sonucuna kesin olarak karar vermekte yeterli .

 Bu yazı serisinin sıradaki yazıları ise şöyle olacak;

  • Phytolastil Serumu Kullanış Şeklim ve Ürün Hakkında Detaylı Bilgi
  • Kullanımın 10. Gününün Ardından Durum Raporu
  • İkinci Sipariş ve Bir Kutuyu Ne Kadar Zamanda Bitirdiğime Dair Bilgi
  • 20. Gün , 30. Gün ve 40. Gün Durum Raporları
Böyle bir program oluşturdum çünkü, kendimi de disipline etmiş olurum belki diye düşündüm. Hem ürünü düzenli olarak kullanmak hem de bloga düzenli olarak yazmak açısından.

 Eğer siz de almayı düşünürseniz 3 al 2 öde ile satın almanızı tavsiye ederim. 3 kutu toplam 180 TL'ye geliyor , oldukça avantajlı bir fiyat. Ürünü bu şekilde üçlü set olarak  satın almak için TIK TIK!

 Benim gibi tek kutu ile başlamak isterseniz de 76.50 TL'ye BURADAN satın alabilirsiniz.

 Ayrıca Eczanemizde.com'dan Ürünün jel halini de oldukça uygun fiyata edinebilirsiniz. Phytolastil Jeli 3 al 2 öde ile 120 TL'ye BURADAN, ya da tek kutu halinde kampanyalı fiyatı olan 45 TL'ye BURADAN edinebilirsiniz.

 Açıkcası işe yaramazsa da nemlendirici niyetine kullanmış olurum gibi çok umut bağlamamış bir zihniyetle başlıyorum , bakalım işe yarayacak mı:)

Umarım hem benim hem sizin için yararlı bir yazı dizisi olur , Sevgiler...


10 yorum:

  1. sonuçları heyecanla bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ergenken ilk çatlaklarım çıktığında dr um bunu vermişti şevkini kırmayayım ama 30 küsür yaşına geldim hala çatlaklarımla başbaşayım, onlarla yaşamayı öğrendim:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Haklısın eski çatlakların tamamen yok olması imkansız, görüntüyü hafifletecek tedaviler bile denenebilir ama

      Sil
  3. çatlakların tek tedavi yöntemi bildiğim kadarıyla fraksiyonel lazer:( yine bildiğim kadarıyla bu tarz ürünler bir süreliğine kendimizi kandırmamızı sağlayacak bi tabaka oluşturuyorlar çatlaklar üzerinde ve daha az görünmelerini sağlıyorlar sonra birkaç ay içinde uçup gidiyorlar:( umarım işe yarar da bizde alırız sonuçları merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Değerli Blog sahibesi,
    Adsız nickle yazan kişinin yorumunu silmenizi rica ediyorum.
    Eczanemizde.com olarak daha önce sayısız,sayısız ortamda belirttik ki talep eden müşterilerimize talepleri doğrultusunda elimizde olan ürünlerden numune gönderimi yapıyoruz.
    İsmini bile yazmaktan çekinen sayuın yorumcunun internetin anonimliğinin arkasına sığınarak tetikçilik yapmasına izin vermeyeceğinizi umuyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar;
      Adsız nickli , kötü niyet teşkil edebilecek yorumları siliyorum zaten, söz konusu yorum da silindi.

      İlginiz için teşekkürler...

      Sil

  6. KESİN BİLGİ YAYALIM :D
    "Vücut çatlaklarında yapabileceğiniz en ucuz çatlak tedavisi aslında evde çatlak tedavisi olarak uygulayabileceğiniz kimyasal peeling yöntemleridir. Çünkü klinik ve güzellik merkezleri oldukça yüksek çatlak tedavisi fiyatları istiyorlar. Eğer gerekli sabrı gösterirseniz muhtemelen 8 ay içinde kimyasal peeling asitleri (glikolik asit, tca) ve vitamin (a vitamini, c vitamini, e vitamini) gibi maddelerle çatlaklardan kurtulmuş olacaksınız."

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...