3 Eylül 2011 Cumartesi

Saç Bakım Maskelerim

Saç bakım ürünlerine taktığımı söylemiştim.. Bunlar da kanıtı:) Bu üçü de duşakabinde duruyor ve keyfime göre haftada 1 ya da 2 kez kullanıyorum. Ürünlerin kullanımı şöyle ;saç şampuanlandıktan sonra saçın fazla suyunu alıyoruz  saça sürüyoruz , (ben saç diplerine sürmüyorum yağlandırma problemi olmasın diye saçın yarısından aşağı kısmına sürüyorum )ve 5-15 dk arası bekletip duruluyoruz.
Watsons'ın ürünleri treatment wax olarak geçiyor ama aslında onlar maske tanımına daha çok uyuyor , ben hepsini maske olarak değerlendireceğim:)

Sol baştan başlıyorum öyleyse:)
1) Watsons Ballı Saç Cilası - Repairing Treatment Wax Honey : Bu maske içlerinde en sevdiğim , zaten yarısını tükettim.  Aslında pek repairing bir yanı yok ama saçı çok güzel yumuşatıp açıyor, ve bence parlatıyor da. Kokusu çok hafif ve çok güzel ve hatta kalıcı bile denilebilir. Watsons maskelerin tek sorunu saçtan zor çıkmaları sanırım ben de bunu şöyle halediyorum maskeyi duruluyorum şöyle üstünkörü, daha sonra saç kremi sürüyorum saçıma ve beklemeden onu da duruluyorum , böyle yapınca daha çabuk durulandığını hissediyorum. Fiyatı 8-9 TL gibi bir şey , 500 ml devasa bir kavanoz. Kısacası çok ucuz ama fiyatından beklenmeyecek kadar iyi bir ürün tavsiye ederim.

2)L'oreal Expert Serie Lumino Contrast Maske: Bunun yazısı BURADA. Ortalama bir maske Watsons'ın ballısından daha iyi değil bence. Ama saçını hafifletmek isteyenler için daha uygun olabilir bu konuda baya iyi. 55-60 TL arasında satılıyor TR'de , gramajı 200 ml, ki bence bu çok fazla bu maske için.

3)Watsons Biralı Saç Cilası- Volumizing Treatment Wax Beer:  Şu aralar zaten hacim verme özellikli bir şampuan ve saç kremi kullandığımdan bunu pek kullanmıyorum. Bir iki kere kullandığımdan pek yorum yapamayacağım ama ben ballıyı daha çok beğendim sanırım. Bu maskeyi şampuanımı değiştirdikten sonra kullanmaya başlayacağım, o zaman daha gerçekçi yorumlar yapabilirim:) Bunun fiyatı da 8-9 TL ve 500 ml.

Maskelerim böyle... hepsinden memnunsun hangisini alacağımızı bilemedik derseniz watsons ballı derim, hiç sevmediğin maske oldu mu dersenin avon bademli conditioning balm derim ( hatta nefret ettiğim bir üründü).


Sevgiler...

11 yorum:

  1. canım saç tipin nasıl yani kalın telli mi dalgalı mı watsons saç cilalarından bende almayı düşünüyorum da hangisi bana uygun ona karar verebilmek için soruyorum

    YanıtlaSil
  2. hiç denememiştim şimdiye kadar. Dur bakalım Watsons'a uğradığımda ben de bakayım. Teşekkürler paylaşım için:)

    YanıtlaSil
  3. Benim saclarim oldukca ince telli, hacimsiz ve dalgalilar. Ne kurular ne de yagli normal diyebilirim:)

    YanıtlaSil
  4. Hande ne yapiyor ben de ilk defa denedim bence denenmeyi hak ediyorlar:)

    YanıtlaSil
  5. sende bendensin,bende herşeyden birkaç tane koyarım ruh halime göre kullanırım:) biralıyı bende sevdim yakında ballıyıda alıcam:)

    YanıtlaSil
  6. bu ballı maske çok iyi,avonun bademli serisi ise çok kötü :/:/

    YanıtlaSil
  7. avokadolusunu bitirdim, çok hoşuma gitmişti. şimdi yoğurt ve çileklisini kullanıyorum, daha daha güzel :) işe yarıyorlar kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  8. özge: evet çeşit güzel oluyor, gerçi en sık kullanılana gidiyor hep elim ama olsun:)
    lüzuömsuzişleruzmanı: kesinlikle...
    Gamze:Yoğurt ve çileklisini çok merak ettim kesin süper kokuyordur

    YanıtlaSil
  9. avon balmdan neden nefret ettin ki??

    YanıtlaSil
  10. beni saçlarım boyasız acaba bir sorun olur mu?

    YanıtlaSil
  11. ben de biralı saç cilasını yeni aldım ve kullanmaya başlayacağım
    guzellikevreni.blogspot.com.tr benim blogum içib tık tık
    takipteyim canımm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...