28 Ağustos 2011 Pazar

Sephora Makyaj Paleti

Bu paleti arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldık, fotoğrafladık biz de hemen:) Bence çook güzel bir hediye oldu hediye sıkıntısı çekenlere tavsiye edilir. Özellikle erkek okuyucularım varsa ve sevgilime ne alsam sıkıntısındalarsa , alın bu seti direk, memnun olmayacak bayan tanımıyorum:)

Set Sephora'nın kendi sitesinde limited edition olarak geçiyor 150  $'lık fiyatını da 34 $'a düşürmüşler...Türkiye'de 82 TL.



Setin en en en güzel özelliği fotoğraflarda da gördüğünüz gibi portatif oluşu:) Paletin içinde toplam 5 tane küçük palet var. Her paletin içinde bir adet lipgloss, bir adet allık, altı adet göz farı var. Paletleri arkalarında olan boşluktan iterek büyük paletten ayırıp, ortadaki küçük aynalı kutuya yerleştirebiliyoruz. Vee istediğimiz paleti çantamıza atabiliyoruz. Bence çok güzel bir özellik.
Paletlerin renkleri çok güzel özellikle allıkların hepsini çok beğendim. Genelde mat renkteler. Farların simli olanı da mat olanı da var ve çoğu günlük de gece için de kullanılabilecek renkler. Lipglosslar çok yoğun renk vermiyorlar ama bunlar günlük kullanılabilirliklerini artırıyor.
Benim için bu tür paletlerin en kötü özelliği , bir türlü bitmeyecek olmaları ve paleti aldıktan sonra başka makyaj malzemesi alamayacak olmam heralde:) O yüzden bu denli büyük paletlerden uzak durmaya çalışıyorum ama bu çok güzel bir palet olduğu gerçeğini değiştirmiyor..

Bu arada güle güle kullan M.D:)

Sevgiler...

1 yorum:

  1. ayy cok güzelmişş gercekten böle setler heryerde işee yarıyor tatilde falan hemen alıp götürüyorsun yanında dD

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...